Skip to content

Haukkana ympäristöasioissa.

Sen lisäksi, että nimikkolintumme Muuttohaukka inspiroi meitä olemaan tarkkoja ja tehokkaita, se myös muistuttaa meitä ihmisen toiminnan merkityksestä luonnolle.

Haluamme olla edelläkävijä ympäristöasioissa ja tarjota asiakkaillemme kestäviä vaihtoehtoja muuttoon ja kuljetuksiin. Tuomme kestävää kehitystä ja ympäristöasioita käytäntöön muuttopalveluprosessin eri vaiheisiin ja edellytämme myös kumppaneiltamme luotettavuutta ja ekologista toimintaa. 

Ensimmäinen muuttopalvelualan yritys, jolle on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Ekokompassi ympäristöjärjestelmä on ollut käytössämme jo vuodesta 2013 alkaen ja olemme jatkaneet sen käyttöä edistääksemme ympäristöasioiden hallintaa ja ekotehokkuutta. Koulutamme ja opastamme henkilökuntaamme jatkuvasti ympäristöasioissa ja edellytämme kaikilta kumppaneiltamme luotettavuutta ja ekologista toimintaa. Ympäristöystävälliset ratkaisut ovat osa toimintaamme ja ne ovat tärkeitä tulevaisuuden kannalta.

Muuttoautomme käyttävät uusiutuvaa dieseliä (My Diesel) polttonesteenä ja pyrimme pitämään ajoneuvokalustomme ajan tasalla ja huoltamaan ne säännöllisesti, jotta ne toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

Käytämme fossiilivapaata sähköä. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttämämme sähkö on tuotettu niin, että se ei lisää hiilidioksidin määrää ilmakehässä eikä siten lämmitä ilmastoa. Energian tuotantovaiheessa ei myöskään synny hiilidioksidipäästöjä. Tämä pienentää yrityksemme hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kierrättäminen

Me Muuttohaukat kannatamme hyötykäytön tehostamista ja kaatopaikkajätteen päästöjen vähentämistä valitsemalla materiaalit hyvin ja lajittelemalla kierrätettävän materiaalin tehokkaasti.

Vaikutamme syntyvän jätteen määrän vähentämiseen jo tuotteiden ja palvelujen suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Tehostamme muuttotarvikkeiden ja muuttolaatikoiden uudelleen käyttöä ja vuokrausta. Meille on tärkeää kiinnittää huomiota tuotekehityksessä muuttotarvikkeiden laatuun, kestoon ja huolettavuuteen, sekä korjattavuuteen.

Voit olla varma, että me Muuttohaukoilla hoidamme muuton ja kuljetuksen ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Valitsemalla meidät voit olla osa ympäristöystävällistä liikettä ja tehdä kestäviä valintoja ympäristön hyväksi.

Tarjouspyyntö Yhteystiedot

Muuttohaukat Oy
4.4
Based on 49 reviews
powered by Google
vesa tuominen
vesa tuominen
14:22 03 Jul 24
Vahva suositus. Palvelu pelaa ja Muuttohaukoilta onnistuu myös isojen ja vaikeiden tavaroiden siirto. Täysi 🎯
Niina Tasala
Niina Tasala
05:35 27 Jun 24
En suosittele! Syyt: 1) Sovimme, että muuttolaatikot tuodaan tiettynä kellonaikana - sopimuksesta ei pidetty kiinni. Soitto asiakaspalvelijalle, jonka asenne ongelma. 2) Varsinainen muutto sujui hyvin - kiitos tästä ahkerille ammattilaisille. 3) Muutto myytiin neljän tunnin hommana - aloitus klo 8:07, lopetus 14:45 (mukana noin tunnin ruokatauko). Kaikkia tavaroita ei saatu muutettua + kannoin & kuskasin itse paljon. 4) Nyt odottelen vastausta siihen milloin muuttolaatikot haetaan - ei kuulu vastausta. 5) Hieman huonot fiilikset toiminnasta - pahoittelut muuttohaukoille
Jimi Saarnio
Jimi Saarnio
07:44 06 Jun 24
Tilasin muuton raskaille sekä herkille tavaroille hankalasta paikasta, siitä huolimatta homma sujui hyvin tilauksesta laskutukseen asti. Vahva suositus. Kustannus oli vaivaan nähden varsin hyvä. Vahva suositus =)
Jenna Kivenjuuri
Jenna Kivenjuuri
07:25 11 May 24
Erittäin ripeää toimintaa. Asialliset ja avuliaat miehet! Suosittelen lämpimästi.
Maiju Kuha
Maiju Kuha
04:36 21 Apr 24
Suosittelen. Asiakasystävälliset, mukavat muuttomiehet. muutto Forssassa. Ripeää toimintaa.
Merja Suominen
Merja Suominen
14:25 04 Apr 24
Muuttohaukat Turku.Muutto sujui ripeästi ja ammattimaisesti,kohteliaita miehiä,suosittelen.
Jari Hokkanen
Jari Hokkanen
13:12 13 Mar 24
Kaikki sujui hyvin. Ei moitteetta
Outi Järvensivu
Outi Järvensivu
10:31 02 Feb 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muutomme todella hienosti. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Tulivat sovitun aikataulun mukaisesti. Muutto tapahtui ripeästi ja ammattitaidolla. Muuttomiehet olivat huumorintajuisia ja erittäin asiallisia. Suosittelen todella lämpimästi Muuttohaukkoja muillekin muuttajille.
Päivi Kannusmäki
Päivi Kannusmäki
07:47 04 Jan 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muuttomme Kangasalta Tuusulaan marraskuussa 2023. Sovittu aikataulu piti täysin paikkansa. Muuttomiehet olivat todella ammattitaitoisia, ystävällisiä ja auttavaisia. Sekä tavaroiden siirto muuttoautoon että niiden purkaminen autosta sujui todella hienosti. Olimme todella tyytyväisiä että valitsimme Muuttohaukat hoitamaan muuttomme.
Marko Palmroth
Marko Palmroth
15:37 16 Nov 23
Toinen muutto Haukkojen kanssa 4kk sisään. Todella luotettavaa, asiallista sekä nopeaa toimintaa. Mukavat ja asialliset muuttomiehet. Ripeää toimintaa. Mitä sovittiin se pidetiin. ISO kiitos muutoista.
Tiia Keskinen
Tiia Keskinen
20:25 01 Nov 23
Kiitos Muuttohaukoille, olitte korvaamaton apu muutossamme! Nopeaa ja asiallista toimintaa sekä ystävällistä palvelua. Mukavat muuttomiehet hoiti homman molemmissa päissä hienosti ja leppoisan ammattimaisesti. Hinta-laatu-suhde todella hyvä.
Petiina Tapanainen
Petiina Tapanainen
09:42 01 Oct 23
Aivan upeaa palvelua, muutto päässä ei hissi toiminut, taloyhtiön moka. Muuttomiehet ansaitsevat 10+ joutuivat kantamaan 9 krs kierreportaat ylös, ei valitusta, ei kiroilua vaan rivakkaa toimintaa ystävällisellä asenteella. Ei voi kun arvostaa näitä nuoria miehiä, Kiitos ❤️
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla

Pyydä tarjous