Skip to content

Haukkana ympäristöasioissa.

Sen lisäksi, että nimikkolintumme Muuttohaukka inspiroi meitä olemaan tarkkoja ja tehokkaita, se myös muistuttaa meitä ihmisen toiminnan merkityksestä luonnolle.

Haluamme olla edelläkävijä ympäristöasioissa ja tarjota asiakkaillemme kestäviä vaihtoehtoja muuttoon ja kuljetuksiin. Tuomme kestävää kehitystä ja ympäristöasioita käytäntöön muuttopalveluprosessin eri vaiheisiin ja edellytämme myös kumppaneiltamme luotettavuutta ja ekologista toimintaa. 

Ensimmäinen muuttopalvelualan yritys, jolle on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Ekokompassi ympäristöjärjestelmä on ollut käytössämme jo vuodesta 2013 alkaen ja olemme jatkaneet sen käyttöä edistääksemme ympäristöasioiden hallintaa ja ekotehokkuutta. Koulutamme ja opastamme henkilökuntaamme jatkuvasti ympäristöasioissa ja edellytämme kaikilta kumppaneiltamme luotettavuutta ja ekologista toimintaa. Ympäristöystävälliset ratkaisut ovat osa toimintaamme ja ne ovat tärkeitä tulevaisuuden kannalta.

Muuttoautomme käyttävät uusiutuvaa dieseliä (My Diesel) polttonesteenä ja pyrimme pitämään ajoneuvokalustomme ajan tasalla ja huoltamaan ne säännöllisesti, jotta ne toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

Käytämme fossiilivapaata sähköä. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttämämme sähkö on tuotettu niin, että se ei lisää hiilidioksidin määrää ilmakehässä eikä siten lämmitä ilmastoa. Energian tuotantovaiheessa ei myöskään synny hiilidioksidipäästöjä. Tämä pienentää yrityksemme hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Kierrättäminen

Me Muuttohaukat kannatamme hyötykäytön tehostamista ja kaatopaikkajätteen päästöjen vähentämistä valitsemalla materiaalit hyvin ja lajittelemalla kierrätettävän materiaalin tehokkaasti.

Vaikutamme syntyvän jätteen määrän vähentämiseen jo tuotteiden ja palvelujen suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Tehostamme muuttotarvikkeiden ja muuttolaatikoiden uudelleen käyttöä ja vuokrausta. Meille on tärkeää kiinnittää huomiota tuotekehityksessä muuttotarvikkeiden laatuun, kestoon ja huolettavuuteen, sekä korjattavuuteen.

Voit olla varma, että me Muuttohaukoilla hoidamme muuton ja kuljetuksen ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Valitsemalla meidät voit olla osa ympäristöystävällistä liikettä ja tehdä kestäviä valintoja ympäristön hyväksi.

Tarjouspyyntö Yhteystiedot

Muuttohaukat Oy
4.4
Based on 34 reviews
powered by Google
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla