Skip to content

Luotettava ja ammattitaitoinen muuttofirma

Kotimuutot helposti ja vaivattomasti. Olemme toteuttaneet kodin muuttoja ammattitaidolla jo 30 vuotta. Muuttotyöntekijämme ovat luotettavia muuttoalan huippuammattilaisia. Teemme muutot ja muuttopalvelut Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella Hyvinkäällä ja Turussa lähialueineen.

Helppo muutto

Muutat lähelle tai kauas, yksittäisen tavaran tai koko asunnon irtaimiston, muutto tapahtuu helposti ja turvallisesti. Helppo ja edullinen muutto hoituu kätevästi Muuttohaukoilta. Tutustu muuttopalvelupaketteihimme alapuolella. Olemme koonneet avuksesi muuttajan muistilistan ja täältä löydät ohjeita kodin muuttoon.

Muuttoalan ammattilaiset

Muuttofirmamme työntekijät ovat muuttoalan ammattilaisia. Muuttohaukat Oy:n toiminta perustuu henkilöstön osaamiseen. Järjestämme uusille työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme muuton erikoistaitoja vaativaan osaamiseen muuttopalvelun peruskurssilla.

Vuokraa muuttolaatikot helpottamaan muuttoa

Muuttolaatikot ovat erityisesti muuttoihin suunniteltuja, kantokahvoilla varustettuja laatikoita. Muuttolaatikot nopeuttavat muuttoa ja suojaavat irtaimistoa ja tavaroita vahingoilta sekä lialta.

Muuttohaukoilta saat kestävät ja edulliset muuttolaatikot puhtaustakuulla sekä pakkaustarvikkeet muuttoosi.
Tilaa muuttolaatikot tästä.

Voit jättää muutostasi tarjouspyynnön helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, ja tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään.

Tarjouspyyntö