Skip to content
Muuttoauto Suomenlinnalla

Julkisen sektorin muutot ja muuttokuljetuspalvelut

Hansel Oy:n ja Muuttohaukat Oy:n välinen sopimus on kaikkien dynaamiseen hankintajärjestelmään liittyneiden julkisten hankintayksiköiden hyödynnettävissä.

Muuttohaukoilla on muutoista 30 vuoden kokemus ja olemme valtakunnallisesti toimiva täyden palvelun muuttofirma.

Muuttohaukat on toiminut ja toimii edelleen useiden julkishallinnon yksiköiden ja laitosten sekä yritysten pitkäaikaisena kumppanina.

Laadukkaat ja asiakasystävälliset palvelumme sekä ratkaisumme tarjoavat luotettavan tavan hoitaa kaikki muuttotarpeenne.

Julkisen sektorin muuttokuljetuspalvelujen puitejärjestely

Hankintaratkaisun avulla Asiakas voi hankkia tarvitsemiaan muuttokuljetuspalveluja Suomen alueella valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n kilpailuttamin puitesopimuksin. Palvelut voivat koostua esim. yksittäisen toimipisteen sisäisistä muutoista ja tavaransiirroista aina kokonaisen yksikön siirtymisen suunnittelu-, muuttokuljetus- ja logistiikkapalveluihin. Palveluiden suorittamiseen saattaa myös liittyä erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta edellyttävien kohteiden ja tavaroiden muuttoa ja kuljetusta.

Puitejärjestelyn sisältämät palvelut

Palvelu kattaa muuttokuljetuspalvelut koko Suomen alueella sisältäen muuttomiehen työt ja asennustyöt sekä muuttoauton käytön, muuton tuki- ja asiakaspalvelutyöt, muuttoon liittyvät suunnittelu-, työnjohto-, projektijohto- sekä varastointipalvelut ja muuttokuljetuspalvelun yhteydessä ostettavat tai vuokrattavat tuotteet.

Hankintojen tekeminen

Hankinnat toteutetaan tässä puitejärjestelyssä kevennetyn kilpailutuksen avulla.

Puitejärjestelyn muut ehdot

Puitejärjestelyn muut ehdot on kuvattu puitesopimuksessa. Suosittelemme tutustumaan puitesopimukseen ennen hankintojen tekemistä.

Puitesopimuksen ajantasainen versio löytyy Valtion ajoneuvopalvelusta sekä Hanselin palvelusivustolta.

Lisätietoja

Puitejärjestelyyn liittyvissä kysymyksissä pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Hanselin asiakaspalveluun, puh. 0303 9330 tai asiakaspalvelu@hansel.fi.

Muuttohaukkojen yhteyshenkilö

Jani Vivolin

Avainasiakkuuspäällikkö
Sopimusasiakkaat, yritysmuutot

010 400 4507
jani.vivolin@muuttohaukat.com

Pyydä tarjous