Skip to content

Tietoa kalustostamme

Muuttoautojemme avulla muutat turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

Muuttoautojen käyttö muuton apuna mahdollistaa sen, että muutto voidaan hoitaa nopeasti ja tehokkaasti. Muuttohaukkojen ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että muutto sujuu suunnitellusti ja aikataulussa.

Luotettava ja turvallinen kuljetus

Muuttohaukkojen ajoneuvokalusto koostuu eri kokoisista muuttoautoista ja –kuljetusautoista. Yleisimpien käytössä olevien kuorma-autojen lisäksi meiltä löytyy sekä pienempiä pakettiautoja että suurempia kuorma-autoja. Eri kokoiset ajoneuvokalustomme mahdollistavat tavaroiden turvallisen kuljetuksen erilasissa muutto- ja kuljetustarpeissa.

Käytössämme olevat muuttoautot ovat hyvin varusteltuja ja vähintään Euro 6 -luokkaa, eli kalustomme hiukkaspäästöt ovat alhaisimmalla tasolla. Ne huolletaan säännöllisesti ja niiden tulee täyttää kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset, jotta voimme taata mahdollisimman tehokkaan, turvallisen ja vähemmän ympäristövaikutuksia aiheuttavan toiminnan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa meihin muuton sujumisessa aina tavaroiden pakkaamisesta kuljetukseen ja niiden turvalliseen purkamiseen asti.

Muuttoautomme käyttävät uusiutuvaa dieseliä (My Diesel) polttonesteenä, joka on valmistettu 100 % jätteistä ja tähteistä. Tämä tarkoittaa sitä, että koko polttoaineen elinkaaren ajalta hiilijalanjälkemme on keskimäärin 90 % pienempi, kun päästöjä verrataan fossiiliseen dieseliin.

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Muuttoautot ovat osa palveluamme, jonka avulla pyrimme tekemään muuttoprosessistasi mahdollisimman vaivattoman ja helpon. Meiltä löytyy lisäksi myös tarvittavat varusteet tavaroiden suojaamiseen kuljetuksen aikana, jotta voit olla varma siitä, että tavarasi kuljetetaan turvallisesti ja huolella.

Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous muuttopalveluistamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja käytössämme olevat muuttoautot takaavat sen, että muuttosi sujuu turvallisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

Pyydä tarjous

Muuttohaukat Oy
4.3
Based on 37 reviews
powered by Google
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla