Skip to content
Muuttohaukat muuttoauto

Muuttohaukat Muuttosiivous: Ammattitaitoa vuodesta 1992

Muuttosiivous on tärkeä osa muuttoprosessia, joka saattaa joskus jäädä muiden kiireiden jalkoihin. Tilaa muuttosiivous Muuttohaukoilta muuton yhteydessä tai erikseen.

Muuttohaukan lento alkoi vuonna 1992. Palveluun ja laatuun tyytyväinen asiakas on toimintamme keskiössä. Tarjoamme asiakkaalle yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua.

Samaa tarjoamme edelleen kaikille nykyisille sekä tuleville uusille asiakkaillemme aina huoneistoyksiöstä vaikka sairaalan tai kaupungintalon muuttoon.

Asiakaslupauksemme “Muutamme käsityksesi muuttamisesta ®” rakentuu ystävällisen hyväntuulisen palvelun, jatkuvan parantamisen ja asiakasymmärryksen sekä palveluun tyytyväisen asiakkaan kokemuksen myötä.

Asunnon loppusiivous

Asunnon loppusiivous on muuttajan vastuulla. Se sisältää perusteellisen siivouksen, joka kattaa kaikki asunnon osat: lattiasta kattoon, sisätiloista ulko-oviin. Tässä yhteydessä on tärkeää kiinnittää huomiota jokaiseen nurkkaan ja koloon, sillä jopa pienet laiminlyönnit siivouksessa voivat johtaa suuriin ongelmiin tulevaisuudessa.

Loppusiivouksen tarkoitus on palauttaa asunto samassa kunnossa kuin se oli ennen muuttoa, ottaen huomioon normaalin kulumisen. Asunnon tulee olla siisti ja hajuton, ja kaikki jätteet on poistettava.

Suosittelemme aloittamaan suunnitelmallisen siivouksen ajoissa, jotta voit varmistaa, ettei mikään jää huomiotta. Muista pestä kaikki pinnat, sisältäen lattiat, seinät, katto, ikkunat, ovet, kaapit, liesi, jääkaappi ja muut kodinkoneet.

Muuttosiivouksen hinta

Muuttosiivouksen hinta voi vaihdella suuresti riippuen asunnon koosta, siivouksen laajuudesta ja valitsemastasi siivouspalvelusta. Hintaan vaikuttavat myös esimerkiksi asunnon kunto ja siivouksen aikataulu.

Keskimääräisesti voit odottaa muuttosiivouksen maksavan 200-400 euroa yksiöstä tai kaksiosta, ja hinta nousee asunnon koon mukaan. Isoissa asunnoissa ja omakotitaloissa hinta voi olla jopa yli 1000 euroa.

On tärkeää huomata, että nämä ovat vain keskimääräisiä hintoja, ja todellinen hinta riippuu monista tekijöistä. On suositeltavaa pyytää tarjouksia useilta siivousyrityksiltä, jotta löydät parhaan hinnan ja palvelun.

Muista, että vaikka muuttosiivous voi tuntua kalliilta, se voi säästää sinulta paljon vaivaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Hyvin tehty siivous vähentää mahdollisuutta vahinkokorvauksiin, lisää asunnon arvoa ja mahdollistaa sujuvan muuttoprosessin.

Tarjouspyyntö

Muuttohaukat Oy
4.5
Based on 47 reviews
powered by Google
Jimi Saarnio
Jimi Saarnio
07:44 06 Jun 24
Tilasin muuton raskaille sekä herkille tavaroille hankalasta paikasta, siitä huolimatta homma sujui hyvin tilauksesta laskutukseen asti. Vahva suositus. Kustannus oli vaivaan nähden varsin hyvä. Vahva suositus =)
Jenna Kivenjuuri
Jenna Kivenjuuri
07:25 11 May 24
Erittäin ripeää toimintaa. Asialliset ja avuliaat miehet! Suosittelen lämpimästi.
Maiju Kuha
Maiju Kuha
04:36 21 Apr 24
Suosittelen. Asiakasystävälliset, mukavat muuttomiehet. muutto Forssassa. Ripeää toimintaa.
Merja Suominen
Merja Suominen
14:25 04 Apr 24
Muuttohaukat Turku.Muutto sujui ripeästi ja ammattimaisesti,kohteliaita miehiä,suosittelen.
Jari Hokkanen
Jari Hokkanen
13:12 13 Mar 24
Kaikki sujui hyvin. Ei moitteetta
Outi Järvensivu
Outi Järvensivu
10:31 02 Feb 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muutomme todella hienosti. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Tulivat sovitun aikataulun mukaisesti. Muutto tapahtui ripeästi ja ammattitaidolla. Muuttomiehet olivat huumorintajuisia ja erittäin asiallisia. Suosittelen todella lämpimästi Muuttohaukkoja muillekin muuttajille.
Päivi Kannusmäki
Päivi Kannusmäki
07:47 04 Jan 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muuttomme Kangasalta Tuusulaan marraskuussa 2023. Sovittu aikataulu piti täysin paikkansa. Muuttomiehet olivat todella ammattitaitoisia, ystävällisiä ja auttavaisia. Sekä tavaroiden siirto muuttoautoon että niiden purkaminen autosta sujui todella hienosti. Olimme todella tyytyväisiä että valitsimme Muuttohaukat hoitamaan muuttomme.
Marko Palmroth
Marko Palmroth
15:37 16 Nov 23
Toinen muutto Haukkojen kanssa 4kk sisään. Todella luotettavaa, asiallista sekä nopeaa toimintaa. Mukavat ja asialliset muuttomiehet. Ripeää toimintaa. Mitä sovittiin se pidetiin. ISO kiitos muutoista.
Tiia Keskinen
Tiia Keskinen
20:25 01 Nov 23
Kiitos Muuttohaukoille, olitte korvaamaton apu muutossamme! Nopeaa ja asiallista toimintaa sekä ystävällistä palvelua. Mukavat muuttomiehet hoiti homman molemmissa päissä hienosti ja leppoisan ammattimaisesti. Hinta-laatu-suhde todella hyvä.
Petiina Tapanainen
Petiina Tapanainen
09:42 01 Oct 23
Aivan upeaa palvelua, muutto päässä ei hissi toiminut, taloyhtiön moka. Muuttomiehet ansaitsevat 10+ joutuivat kantamaan 9 krs kierreportaat ylös, ei valitusta, ei kiroilua vaan rivakkaa toimintaa ystävällisellä asenteella. Ei voi kun arvostaa näitä nuoria miehiä, Kiitos ❤️
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla

Paikkakunnat

Pyydä tarjous