Skip to content

Me Muuttohaukoilla käytämme fossiilivapaata sähköä

Yhä useammat kuluttajat haluavat ostaa palveluita yrityksiltä, jotka ovat ympäristövastuullisia ja käyttävät uusiutuvaa energiaa. Me Muuttohaukoilla olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja ympäristövastuullisuuteen toiminnassamme nyt ja tulevaisuudessa. Toimimme arvojemme mukaan vastuullisesti ja yksi tärkeimmistä keinoista on ollut vähentää hiilijalanjälkeä käyttämällä uusiutuvaa energiaa. Olemme ylpeitä siitä, että me Muuttohaukoilla käytämme fossiilivapaata sähköä.

Vattenfall on johtava pohjoismainen energiayhtiö, joka on erittäin sitoutunut uusiutuvan energian käyttöön. Yhtiö on asettanut itselleen tavoitteen olla hiilineutraali vuoteen 2040 mennessä. Tämä tavoite on mahdollista saavuttaa muun muassa investoimalla uusiutuvaan energiaan ja vähentämällä hiilidioksidipäästöjä.

Me Muuttohaukoilla käytämme Vattenfallin fossiilivapaata sähköä, jota tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, aurinko-, tuuli-, vesi- ja ydinvoimalla. Edellä mainitun fossiilittoman energian käyttö vähentää merkittävästi hiilidioksidipäästöjä verrattuna fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaan sähköntuotantoon, eikä lisää hiilidioksidin määrää ilmakehässä ja siten lämmitä ilmastoa.

Tämä sähköntuotantotapa sopii erinomaisesti yrityksellemme, jossa teemme paljon kuljetuksia ja käytämme sähköä esimerkiksi toimistoissamme ja varastoissamme. Haluamme vähentää hiilijalanjälkeämme mahdollisimman paljon, ja Vattenfallin fossiilivapaan sähkön käyttö on yksi tärkeä askel tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Yhteistyökumppaneiltamme vaadimme vastuullisuutta

Me Muuttohaukat toimimme arvojemme mukaan vastuullisesti ympäristöasioissa, jonka vuoksi edellytämme myös kaikilta kumppaneiltamme erityisesti luotettavuutta ja ekologista toimintaa. Toivomme myös, että asiakkaamme voivat osallistua tähän tärkeään työhön ja tehdä ympäristöystävällisiä valintoja arjessaan.

Tämän vuoksi sinulla on Vattenfallin asiakkaana mahdollisuus saada muuttopalvelupaketistamme jopa 20% alennus ja meidän asiakkaanamme mahdollisuus saada reipas etu Vattenfallin fossiilivapaasta sähkösopimuksesta.

Muuttoauto Suomenlinnalla
Pyydä tarjous