Skip to content

MUUTTOPALVELU TAMPERE

Muutamme käsityksesi muuttamisesta ®

Muuttohaukat perustettiin vuonna 1992. Näiden 30 vuoden aikana Muuttohaukoista on kasvanut valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö.

Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöinen sekä yksilöllinen muuttopalvelu ja tarpeeseen soveltuva muutto. Kotimuutot ja yritysmuutot ovat toimintamme perustat. Samaa yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua tarjoamme jatkossa kaikille nykyisille ja tuleville uusille asiakkaillemme, aina yksiön muutosta, vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muuttoon.

Tarjouspyyntö Esittelyvideo YouTubessa

Muuttotiimi

Miten voimme palvella?

Muuttopalvelu Tampere

Laadukkaat muuttopalvelut Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Valkeakoski

Toimimme koko Pirkanmaan alueella.

Olemme muuttaneet lukemattoman määrän erilaisia koteja sekä yrityksiä uusiin tiloihin ympäri Pirkanmaata.

Tampereella opiskelija on muuttanut ensimmäiseen omaan kotiinsa. Pirkkalassa tai Nokialla nuoret pariskunnat hankkivat itselleen ensimmäisiä omistusasuntoja. Ylöjärvellä, Kangasalalla tai Valkeakoskella rakennetaan kovaa vauhtia uusia omakotitaloja. Tampereen lähikuntiin olemme myös muuttaneet monet uudet mökkiläiset.

Kaikki nämä uusiin koteihin tai toimitiloihin muuttaneet ovat saaneet nauttia Tampereen Muuttohaukkojen laadukkaasta muuttopalvelusta.

Asiakaslupauksemme “Muutamme käsityksesi muuttamisesta ®” rakentuu ystävällisen hyväntuulisen palvelun, jatkuvan parantamisen ja asiakasymmärryksen sekä palveluun tyytyväisen asiakkaan kokemuksen myötä.

Muuttohenkilökuntamme ovat muuttoalan huippuammattilaisia ja tuntevat Tampereen talousalueen tuhansien muuttokilometrien ansiosta erittäin hyvin. Tampereen toimipisteen työntekijät ovat Pirkanmaalaisia reippaita tekijöitä, jotka ovat valmiina palvelemaan paikallisia yrityksiä ja ihmisiä muuttoon liittyvissä asioissa.

Ammattitaitoomme luottavat mm. Tampereen kaupunki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto, Tampereen Yliopistollinen keskussairaala sekä suuri joukko Tamperelaisia yrittäjiä.

Kun tarvitset luotettavan muuttopalveluyhtiön kumppaniksesi muuton toteutuksessa Tampereen seudulla tai Pirkanmaalla, ota yhteyttä Muuttohaukkojen Mattiin tai Jereen!

Tampereen toimipisteen aukioloajat

Ma – To 08:00-16:00

Perjantai 09:00-15:00

Katso sijainti kartalla.

Sinua palvelee

Matti Marjomaa

Muuttokoordinaattori

Yritysmuutot

010 400 4525
matti.marjomaa@muuttohaukat.com

Jere Sarkkinen

Muuttokoordinaattori

Kotimuutot

010 400 4521
jere.sarkkinen@muuttohaukat.com

Yritysmuutto Uusi lastensairaala
Muuttohaukat Oy
4.4
Based on 40 reviews
powered by Google
Tiia Keskinen
Tiia Keskinen
20:25 01 Nov 23
Kiitos Muuttohaukoille, olitte korvaamaton apu muutossamme! Nopeaa ja asiallista toimintaa sekä ystävällistä palvelua. Mukavat muuttomiehet hoiti homman molemmissa päissä hienosti ja leppoisan ammattimaisesti. Hinta-laatu-suhde todella hyvä.
Petiina Tapanainen
Petiina Tapanainen
09:42 01 Oct 23
Aivan upeaa palvelua, muutto päässä ei hissi toiminut, taloyhtiön moka. Muuttomiehet ansaitsevat 10+ joutuivat kantamaan 9 krs kierreportaat ylös, ei valitusta, ei kiroilua vaan rivakkaa toimintaa ystävällisellä asenteella. Ei voi kun arvostaa näitä nuoria miehiä, Kiitos ❤️
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla