Skip to content
Jokainen muutto on yksilöllinen. Muuttamiseen vaikuttaa moni asia, kuten huonekalujen ja tavaroiden määrä, muuttoon käytettävissä oleva aika sekä välimatka vanhan ja uuden kodin välillä. Muuttoon kannattaa valmistautua huolellisesti, jotta muutto etenisi mahdollisimman sujuvasti.

Muuttourakka voi yllättää

Monen ihmisen arki tapaa olla kiireistä, ja muutto suunnitellaan tehtäväksi usein nopealla aikataululla. Suunnittelemalla huolellisesti muuton yksityiskohdat voidaan urakkaan varattu aika hyödyntää tehokkaasti. Mietittäviä asioita on paljon: Mistä saisi kunnollisia muuttolaatikoita ja pakkausmateriaaleja? Onhan kantajia riittävästi – ja tarpeeksi voimakkaita sellaisia? Minkä kokoinen muuttoauton tulisi olla? Mitä jos olisikin useampi auto käytössä sekä kantajat kummassakin osoitteessa? Mahtuvathan kookkaimmatkin huonekalut kulkemaan kantoreitillään uudessa osoitteessa? Olisivatkohan ammattitaitoiset muuttajat sittenkin parempi vaihtoehto talkoolaisten sijaan?

Muuttamiseen liittyvän työn määrä voi päästä unohtumaan, jos edellisestä muuttokerrasta on vierähtänyt tovi. Muuttaminen vaatii paljon fyysistä ponnistelua. Kantoreitit voivat olla haastavia. Raskaiden esineiden kantaminen ja nosteleminen tekevät muuttamisesta tapaturma-altista, ja oikeanlaisesta kantotekniikasta on hyötyä painavia esineitä siirrettäessä. Myös muutettavan tavaran määrä voi osoittautua ennalta arvioitua suuremmaksi: varaston perukoille mahtuu yllättävän paljon tavaraa, eikä kaikkia tavaroita tule välttämättä edes muistaneeksi. Muuttotyön määrä ja nopeasti kuluva aika voivat yllättää! Muuttoaiheisia vinkkejämme voit lukea täällä

Hyvin suunniteltu muutto tuo säästöä

Muuttohaukat tarjoaa ratkaisumalleja erinäköisiin muuttoihin. Lähdemme suunnittelemaan muuttoa aina asiakkaan tarpeesta. Jättäessäsi muuttourakan meidän hoidettavaksemme voit olla varma siitä, että kaikki oleellinen tulee huomioiduksi. Kartoitamme tarkasti kuhunkin muuttoon tarvittavat resurssit, kuten kantajat ja muuttokaluston. Tämän johdosta sinä voit saavuttaa säästöä sekä ajallisesti että rahallisesti!

Minkälaista muuttopalvelua sinä tarvitsisit?

Oma muutto -palvelupakettimme sopii hyvin omatoimiselle muuttajalle, joka hoitaa muutettavien tavaroiden pakkaamisen ja kantamisen itse. Muuttoauto ja kuljettaja saapuvat avuksesi muuttoajankohtana. Tarjoamme myös muuttokärryt ja -tarvikkeet käyttöösi. Toimitamme sinulle tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita ja pakkausmateriaaleja hyvissä ajoin ennen muuttoajankohtaa. Kuljettajamme vastaa muuttoauton pakkaamisesta ja purkamisesta sekä neuvoo ja auttaa muuton toteutuksessa. Muuttolaatikot noudamme pois sovittuna ajankohtana varsinaisen muuton jälkeen.

Mikäli haluat pakata irtaimiston omiin muuttolaatikkoihisi, on Kevyt muutto sinulle sopivin ratkaisu. Tällöin saat muuttotiimin ja -auton avuksesi sovittuna ajankohtana.

Helppo muutto tekee muutostasi sujuvaa. Sinun tarvitsee vain pakata ja purkaa irtaimistosi. Muuttohaukat toimittaa sinulle hyvissä ajoin tarvitsemasi muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Muuttoauto ja muuttajat siirtävät irtaimiston uuteen kotiisi. Noudamme muuttolaatikot sovittuna ajankohtana muuton jälkeen.

Monen ihmisen arkea leimaa kiire, jossa me voimme olla heidän apunaan. Osa asiakkaistamme jättää muutettavan irtaimiston pakkaamisen luottamuksella meidän vastuullemme. Hoidamme tarvittaessa myös tavaroiden purkamisen uudessa osoitteessa. Jos haluat käyttää muuttoon kuluvan ajan johonkin muuhun, on Pakkausmuutto sinulle ihanteellisin ratkaisu. Hoidamme tarvittaessa myös kalusteiden asennukset!

Muuttohaukat muuttaa ympäristöä kunnioittaen

Lähestyvä muutto on hyvä syy käydä läpi tarpeettomaksi jääneitä tavaroita ja huonekaluja. Muuttamisen lisäksi autamme asiakkaitamme myös tavaroiden kierrättämisessä. Pyrimme hyödyntämään poistoon menevän tavaran mahdollisuuksiemme mukaan, esimerkiksi tarjoamalla niitä muille asiakkaillemme.

Muuttohaukoilta saat luotettavaa ja tarpeitasi vastaavaa muuttoapua. Panostamme huolellisesti muuton suunnitteluun, millä on edullinen vaikutus muuttopalvelun hintaan. Ota yhteyttä Helsingin, Hyvinkään, Tampereen, Turun ja Vantaan toimipisteissä palvelevaan myyntitiimiimme! 

Pyydä tarjous