Helppo muutto

Muuttopalvelupaketit

Muuttopalvelupaketit ovat ratkaisumalleja, joista voit valita suoraan sinulle sopivan muuton.

Oma muutto – Sinulle joka järjestät kantamisen omatoimisesti

Toimitamme ennen muuttoa muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Huolehdit itse muuton pakkaamisesta ja järjestät omat kantajat muuttoon. Muuttoauto ja kuljettaja saapuvat sovittuna ajankohtana. Kuljettajamme vastaa muuttoauton pakkaamisesta ja purkamisesta sekä neuvoo ja auttaa muuton toteutuksessa. Muuttolaatikot noudamme varsinaisen muuton jälkeen, sopimuksen mukaan.​ Muuttoautossa on muuttokärryt ja muuttotarvikkeita.

Kevyt muutto – Sopii sinulle joka haluat pakata tavarat omiin laatikoihin

Huolehdit itse muuton pakkaamisesta. Muuttoauto ja muuttajat saapuvat sovittuna ajankohtana. Muuttotiimi muuttaa irtaimiston uuteen kotiin.

Helppo muutto – Helpompi tapa muuttaa, sinä pakkaat ja Muuttohaukat muuttaa

Ennen varsinaista muuttopäivää toimitamme sinulle muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit tarvittavan määrän mukaan. Huolehdit itse muuton pakkaamisesta. Muuttoauto ja muuttajat siirtävät irtaimiston uuteen kotiin. Muuttopäivän jälkeen noudamme muuttolaatikot sovittuna päivänä.

Pakkausmuutto – Sinulle joka haluat keskittyä johonkin muuhun kuin muuttamiseen

Toimitamme muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet osoitteeseenne. Pakkaamme ja laitamme irtaimiston muuttokuntoon. Muuttoauto ja muuttajat saapuvat sovittuna ajankohtana ja siirtävät irtaimistonne uuteen kotiin. Muuttolaatikot ja pakkaukset voimme purkaa heti muuton jälkeen muuttoryhmän toimesta tai voit purkaa muuttolaatikot itse. Noudamme tyhjät muuttolaatikot pois sovittuna päivänä. Tähän pakkausmuuttopalveluun voidaan tarvittaessa yhdistää muuttosiivous tai kalusteasennus.

Lähetä tarjouspyyntö muutosta

Pyydä
tarjous!