Skip to content

Oma muutto

Sinulle joka järjestät kantamisen omatoimisesti.

Toimitamme ennen muuttoa muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Huolehdit itse muuton pakkaamisesta ja järjestät omat kantajat muuttoon. Muuttoauto ja kuljettaja saapuvat sovittuna ajankohtana. Kuljettajamme vastaa muuttoauton pakkaamisesta ja purkamisesta sekä neuvoo ja auttaa muuton toteutuksessa. Muuttolaatikot noudamme varsinaisen muuton jälkeen, sopimuksen mukaan.​ Muuttoautossa on muuttokärryt ja muuttotarvikkeita.

Tarjouspyyntö

Asiakkaidemme suusta

Muuttohaukat Oy
4.4
Based on 33 reviews
powered by Google
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla