Skip to content
Totte Vivolin
Totte Vivolin

Muuttohaukat sai toimialan hyvin tuntevan uuden toimitusjohtajan

Suomen suurimpiin muuttopalveluiden tarjoajiin kuuluva Muuttohaukat Oy on nimittänyt Totte Vivolinin, 35, uudeksi toimitusjohtajakseen 1.11. alkaen. Vivolin kuuluu perheyhtiön osaomistajiin ja siirtyy toimitusjohtajaksi kehittämispäällikön tehtävästä.

”Olemme viimeiset kaksi vuotta kehittäneet johtoryhmätyöskentelyä ja johtoryhmä on vastannut operatiivisesta johtamisesta. Olemme samanaikaisesti ajaneet sisään uutta toiminnanohjausjärjestelmää Totte Vivolinin johdolla, ja nyt hänen on aika ottaa vastuu koko operatiivisesta johtamisesta.”, kertoo Muuttohaukkojen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Matti Vivolin.

”Olemme halunneet säilyttää perheyhtiön hyvän hengen ja toimintakyvyn. Huolimatta tiukasta markkinatilanteesta, yritys on kannattava eikä ole mitään syytä epäillä, etteikö näin olisi jatkossakin.”

Muuttohaukat on Suomen johtava pelkästään kotimaan muuttoihin erikoistunut yritys. Yritys työllistää 75 henkilöä täysiksi henkilötyövuosiksi muutettuna ja sen liikevaihto oli viime vuonna 5,2 miljoonaa euroa.

Kotitalouksien lisäksi yhtiö palvelee yrityksiä ja julkista sektoria erityisalueenaan terveydenhuollon, laboratorioiden ja arkistojen muutot.

Totte Vivolin on käynyt urallaan läpi perheyrityksen lähes koko tehtäväkirjon muuttolaatikoiden pesijästä, kuljettajaksi, palveluvastaavaksi, ajojärjestelijäksi ja aluevastaavaksi. Viimeiset kymmenen vuotta hän on vastannut pääasiassa yrityksen prosessien ja toiminnanohjauksen kehittämisestä.

Johtajana Totte Vivolin näkee itsensä ennen kaikkea mahdollistajana, jonka tehtävänä on huolehtia siitä, että henkilöstö pystyy tekemään työnsä mahdollisimman hyvin.

Muuttohaukat haluaa olla haluttavin työnantaja ja taloudellisesti kannattavin yritys toimialallaan. Työvoimavaltaisella ja sirpaleisella toimialalla on paljon pieniä yrityksiä ja yrityksiä, joilla vain osa liiketoiminnasta on muuttoja.

Totte Vivolin uskoo, että asiakkaiden vaatimustason noustessa luotettavalle muuttopalvelulle on
yhä enemmän kysyntää.

”Ihmiset kokevat muuton hyvin stressaavana tilanteena. Haluamme tehdä asiakkaan muutosta mahdollisimman helpon ja mukavan”.

Lisätietoja:
Totte Vivolin
toimitusjohtaja
Muuttohaukat Oy
puh. 010 400 4514
totte.vivolin@muuttohaukat.com

Matti Vivolin
hallituksen puheenjohtaja
Muuttohaukat Oy
puh. 010 400 4510
matti.vivolin@muuttohaukat.com

Vuonna 1992 Hyvinkäälle perustettu Muuttohaukat on Suomen suurin kotimaan muuttopalveluihin erikoistunut yritys. Vivolinien perheyritys työllistää parisataa henkilöä joko omina tai vuokratyöntekijöinä ja sen liikevaihto oli viime vuonna 5,2 miljoonaa euroa. Kotimuuttojen lisäksi Muuttohaukat tekee muuttoja yrityksille ja julkiselle sektorille. Hyvinkään lisäksi yrityksellä on
toimistot Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Muuttohaukat on Suomen Muuttopalveluyritykset ry:n jäsen.Pyydä tarjous