Skip to content

Valtakunnallinen energiansäästöviikko


Vietämme Valtakunnallista energiansäästöviikkoa 10.10.-16.10.2022. Energiansäästöviikko käynnistää myös valtakunnallisen Astetta alemmas –energiansäästökampanjan, jossa yrityksemme on myös mukana.

Astetta alemmas -kampanja kannustaa jokaista suomalaista tekemään nopeavaikutteisia ja konkreettisia energiansäästötoimia. Kampanjan tavoitteena on saada vähintään 75 % suomalaisista säästämään energiaa ja saavuttaa pitkällä aikavälillä pysyvästi alhaisempi energiankulutus. Tavoite on kaikille yhteinen niin työpaikoilla kotona, liikenteessä kuin oppilaitoksissa.

Yrityksemme tavoitteena on kampanjassa vähentää energiankulutusta ja lisätä materiaalitehokkuutta. Kiinnitämme huomioita mm. energianhallintaan ja materiaalin käyttöön (esim. muuttolaatikoiden uudelleen käyttäminen, pakkauskelmujen käyttö, tulostaminen, kopiointi, sähkölaitteiden käyttö).

Oletko sinä jo kampanjassa mukana? Energiansäästätoimet ovat tänä syksynä meille kaikille hyvin ajankohtaista ja lähes kansalaisvelvollisuus. Konkreettisista säästötoimenpiteistä kiittää kukkaron lisäksi myös ilmasto.

Pyydä tarjous