Skip to content

Miksi vuokrata muuttolaatikot?

Muuttolaatikoiden vuokraaminen on käytännöllinen ja kustannustehokas tapa helpottaa muuttoprosessia. Vuokraamalla laatikot säästät rahaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa niitä omaksi. Lisäksi vuokrattavat laatikot ovat yleensä kestävämpiä ja suojaavat tavaroitasi paremmin kuin perinteiset pahvilaatikot.

Meiltä saat laatikot suoraan kotiovellesi toimitettuna ja noudamme ne myös muuton jälkeen, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Tämä palvelu on osa sitoumustamme tarjota asiakaslähtöistä ja yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

Laatikoiden oikea pakkaaminen ja käsittely

Pakkaaminen on muuton onnistumisen kannalta kriittinen vaihe. Oikein pakatut laatikot helpottavat tavaroiden purkamista ja suojaavat niitä vahingoilta. On tärkeää, että laatikot eivät ole liian painavia, jotta niitä on helppo kantaa ja ne eivät rikkoudu.

Meidän sivultamme löydät hyödyllisiä vinkkejä siihen, miten voit pakata tehokkaasti ja turvallisesti. Näiden ohjeiden avulla voit varmistaa, että tavarasi säilyvät ehjinä koko muuton ajan.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Vuokraamalla muuttolaatikot teet myös ympäristöteon. Käyttämällä kestäviä muovilaatikoita vähennät pahvin kulutusta ja jätteen määrää. Meidän laatikkomme voidaan käyttää uudelleen monta kertaa, mikä vähentää tarvetta tuottaa uusia materiaaleja.

Lisäksi kun valitset meidät muuttopalveluksesi tarjoajaksi, tuet yritystä, joka sitoutuu kestävän kehityksen periaatteisiin. Olemme ensimmäinen muuttopalvelualan yritys, jolle on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti. Tutustu tästä paremmin siihen, miten toimimme ympäristön hyväksi.

Monipuoliset muuttopalvelut tarpeidesi mukaan

Kun vuokraat muuttolaatikot meiltä, voit samalla hyödyntää muita monipuolisia muuttopalveluitamme. Tarjoamme kaiken kattavia palveluita, jotka helpottavat muuttoasi alusta loppuun. Voit valita palvelupakettimme Muutot avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme kaiken pakkaamisesta purkamiseen ja kalusteiden asennukseen. Olipa kyseessä sitten yksityishenkilön kotimuutto tai suuren yrityksen toimistosiirto, meillä on kokemusta ja osaamista varmistaa, että muuttosi sujuu suunnitelmien mukaan.

Asiakaspalvelu ja tuki muuton aikana

Me ymmärrämme, että muutto voi olla stressaavaa aikaa. Siksi tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaista palvelua ja tukea muuton jokaisessa vaiheessa. Voit aina kääntyä meidän puoleemme kysymyksissä tai tarvitessasi lisätietoja palveluistamme.

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse, jos haluat lisätietoja tai tarvitset apua muuttoon liittyvissä asioissa. Yhteystiedot löydät sivultamme.

Pyydä tarjous