Skip to content

Kotimuutot avaimet käteen -periaatteella

Muuttohaukat on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut laadukkaita muuttopalveluita yksityisille ja yrityksille. Yksi ydintoiminta-alueistamme on kotimuutot avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteenamme on tehdä muuttaminen mahdollisimman helppoksi ja stressittömäksi asiakkaillemme, joten olemme kehittäneet kattavan kotimuuttojen palvelupaketin.

Kun valitset Muuttohaukat kotimuuttosi avuksi, voit luottaa siihen, että huolehdimme kaikesta puolestasi. Yksi ammattitaitoisista muuttotiimeistämme saapuu sovittuna ajankohtana paikalle ja hoitaa kaikki muuttoon liittyvät tehtävät alusta loppuun. Suoritamme tarvittavat nostotyöt, pakkaamisen, suojauksen ja purkamisen huolellisesti ja ammattitaidolla. Voit siis keskittyä rauhassa uuteen kotiisi tai muihin tärkeisiin asioihin, kun me hoidamme muuton puolestasi.

Yritysmuutot vaivattomasti ja ammattitaidolla

Muuttohaukat on myös luotettava kumppani yritysten muuttojen järjestämisessä. Yritysmuutot vaativat erityistä suunnittelua ja ammattitaitoa, jotta ne sujuvat sujuvasti ja keskeytyksettä. Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia yritysmuuttoja ja hankkineet arvokasta kokemusta tässä vaativassa tehtävässä.

Kun valitset Muuttohaukat yritysmuuttojen avuksi, voit luottaa siihen, että huolehdimme kaikista yksityiskohdista. Teemme tiivistä yhteistyötä yrityksesi edustajien kanssa, jotta muutto suunnitellaan huolellisesti ja aikataulut pitävät. Laaja ammattilaistemme verkosto takaa sen, että kaikki tarvittavat nostotyöt ja muuttoon liittyvät tehtävät sujuvat vaivatta. Yritystoimintasi jatkuvuus on meille tärkeää, joten teemme kaikkemme minimoidaksemme muuton aiheuttaman häiriön liiketoiminnallesi.

Tarvitsetko luotettavia muuttopalveluita? Ota yhteyttä!

Muuttohaukat on sinun luotettava kumppanisi, kun tarvitset avaimet käteen -periaatteella toimivaa muuttopalvelua. Olipa kyseessä kotimuutto tai yritysmuutto, voit luottaa siihen, että huomioimme tarpeesi ja teemme kaikkemme, jotta muutto sujuu jouhevasti.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soita suoraan vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Kokenut ja ammattitaitoinen Muuttohaukkojen tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa. Olemme valmiina tekemään muutostasi sujuvan ja miellyttävän kokemuksen!

Pyydä tarjous