Skip to content
Kun on aika muuttaa, muoviset muuttolaatikot ovat kestävä ja käytännöllinen valinta tavaroillesi. Ne ovat tilavia, kestäviä ja helposti puhdistettavia, mikä tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon muuttoon.

Muovisten muuttolaatikoiden edut

Muoviset muuttolaatikot tarjoavat monia etuja perinteisiin pahvilaatikoihin verrattuna. Niiden kestävyys ja uudelleenkäytettävyys ovat ympäristön kannalta fiksu valinta. Lisäksi niiden puhdistaminen on helppoa, mikä takaa, että tavarasi pysyvät puhtaina koko muuton ajan.

  • Tilavuus: Laatikot ovat suunniteltu niin, että ne mahtuvat suuren määrän tavaroita, esimerkiksi seitsemän normaalikokoista mappia.
  • Puhdistus: Laatikot pestään koneellisesti käytön jälkeen, joten ne ovat aina puhtaita ja valmiita uudelle käyttäjälle.
  • Käytännöllisyys: Laatikoiden sangat mahdollistavat niiden pinottavuuden ja helpon kantamisen.
  • Lisävarusteet: Voit tilata muovisiin muuttolaatikoihin myös lukittavan kannen lisäturvaa varten.

Muoviset muuttolaatikot ovat myös taloudellinen valinta, sillä niiden vuokrahinta laskutetaan toteutuneiden vuokrapäivien mukaan, sisältäen toimitus- ja noutopäivät. Tämä tarkoittaa, että maksat vain siitä ajasta, kun todella tarvitset laatikoita.

Muovisten laatikoiden käyttövinkit

Kun käytät muovisia muuttolaatikoita, muista kantaa niitä päädyssä olevista kantoaukoista, ei sangoista. Tämä varmistaa, että laatikot kestävät paremmin painoa ja tavaroitasi suojataan tehokkaammin. Lisäksi, kun laatikot eivät ole käytössä, voit pinota tyhjät laatikot sisäkkäin säästääksesi tilaa.

Muoviset muuttolaatikot ovat osa laajempaa muuttotarvikkeiden valikoimaa, johon kuuluu myös ilmakuplakalvoa, lattiansuojapahvia, muuttotarroja ja suojamuoveja. Kaikki nämä tuotteet ovat suunniteltu helpottamaan muuttoasi ja suojaamaan arvokkaita tavaroitasi. Muuttolaatikot ovat kuitenkin vain yksi osa onnistunutta muuttoa – oikeanlainen pakkausmateriaali ja ennen kaikkea huolellinen suunnittelu takaavat, että muuttosi sujuu sujuvasti ja vaivattomasti.

Tilaa muuttopalvelu tai vuokraa pelkät laatikot muuttoon kuin muuttoon kätevästi meiltä tästä!

Pyydä tarjous