Skip to content

Muuttofirma haukkana paikalla.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista muuttofirmaa, joka hoitaa kaiken puolestasi? Meiltä Muuttohaukoilta löydät kaiken tarvitsemasi avun mitä muuttoon tarvitset.

Muuttofirmana olemme alan kokeneita ammattilaisia, ja hoidamme muuton alusta loppuun asti tehokkaasti ja vaivattomasti. Olemme erikoistuneet niin yksityis- kuin yritysmuuttoihin, ja meiltä löydät kaiken tarvitsemasi avun muuttoon liittyen.

Luotettava ja turvallinen muuttofirma

Olipa kyseessä sitten muutto uuteen kotiin, toimistoon tai vaikkapa ulkomaille. Olemme muuttofirma, joka tarjoaa asiakkaille kattavat palvelut muuton eri vaiheisiin. Muuttohaukat huolehtivat niin tavaroiden pakkaamisesta, kuljetuksesta, mahdollisesta kierrätyksestä kuin purkamisestakin.

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Haluamme varmistaa, että muuttosi sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti. Olemme toimineet alalla jo vuosien ajan ja saaneet paljon positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Tämä on meille tärkeä osoitus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan laadukasta ja ammattitaitoista palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä tarjous muuttopalveluistamme. Me Muuttohaukat hoidamme muuton puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti. Muuttofirmojen joukosta erottaudumme laadukkailla palveluillamme ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

Pyydä tarjous

Muuttohaukat Oy
4.4
Based on 40 reviews
powered by Google
Tiia Keskinen
Tiia Keskinen
20:25 01 Nov 23
Kiitos Muuttohaukoille, olitte korvaamaton apu muutossamme! Nopeaa ja asiallista toimintaa sekä ystävällistä palvelua. Mukavat muuttomiehet hoiti homman molemmissa päissä hienosti ja leppoisan ammattimaisesti. Hinta-laatu-suhde todella hyvä.
Petiina Tapanainen
Petiina Tapanainen
09:42 01 Oct 23
Aivan upeaa palvelua, muutto päässä ei hissi toiminut, taloyhtiön moka. Muuttomiehet ansaitsevat 10+ joutuivat kantamaan 9 krs kierreportaat ylös, ei valitusta, ei kiroilua vaan rivakkaa toimintaa ystävällisellä asenteella. Ei voi kun arvostaa näitä nuoria miehiä, Kiitos ❤️
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla