Skip to content

Muuttofirma haukkana paikalla.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista muuttofirmaa, joka hoitaa kaiken puolestasi? Meiltä Muuttohaukoilta löydät kaiken tarvitsemasi avun mitä muuttoon tarvitset.

Muuttofirmana olemme alan kokeneita ammattilaisia, ja hoidamme muuton alusta loppuun asti tehokkaasti ja vaivattomasti. Olemme erikoistuneet niin yksityis- kuin yritysmuuttoihin, ja meiltä löydät kaiken tarvitsemasi avun muuttoon liittyen.

Luotettava ja turvallinen muuttofirma

Olipa kyseessä sitten muutto uuteen kotiin, toimistoon tai vaikkapa ulkomaille. Olemme muuttofirma, joka tarjoaa asiakkaille kattavat palvelut muuton eri vaiheisiin. Muuttohaukat huolehtivat niin tavaroiden pakkaamisesta, kuljetuksesta, mahdollisesta kierrätyksestä kuin purkamisestakin.

Luotettavuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Haluamme varmistaa, että muuttosi sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti. Olemme toimineet alalla jo vuosien ajan ja saaneet paljon positiivista palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Tämä on meille tärkeä osoitus siitä, että olemme onnistuneet tarjoamaan laadukasta ja ammattitaitoista palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä tarjous muuttopalveluistamme. Me Muuttohaukat hoidamme muuton puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti. Muuttofirmojen joukosta erottaudumme laadukkailla palveluillamme ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

Pyydä tarjous

Muuttofirmalta usein kysyttyjä kysymyksiä

Listaamme tälle sivulle meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, lähetä kysymyksesi meille Matti Muuttobotin tai jonkun alla olevan henkilön kautta, ja vastaamme siihen mahdollisimman pian!

MITÄ MUUTTOPALVELU MAKSAA?

Muuttopalvelun hinta määräytyy useasta eri tekijästä, kahta samanlaista muuttoa ei ole. Hintaan vaikuttaa muun muassa muutettavan tavaran määrä, muuttotyöryhmän vahvuus, muuttoauton koko, muuttokohteiden välimatka ja muuttolaatikoiden valinta. Muuttopalvelu voidaan toteuttaa urakkana, tunti- ja/tai kilometriveloitus perusteella tai yhdistämällä näitä kahta.

Kuluttaja-asiakkaana voit valita sinulle sopivan muuttopalvelupaketin,niin suunnitellaan sinun tarvettasi vastaava muutto, etkä maksa turhasta. Jos haluat siis tietää tarkan hinnan, ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta muutosta.

MILLAINEN MUUTTOFIRMA MUUTTOHAUKAT ON?

Muuttohaukat on tunnettu ja arvostettu suomalainen muuttoalan yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Toimintamme perustuu henkilöstön osaamiseen ja ammattitaitoon ja tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua. Meillä on laaja kokemus vaativistakin muutoista ja toimitilan muutos-, poisto- ja kierrätyspalvelut sekä kalusteasennus ovat erikoisosa-alueitamme. Olemme saaneet positiivisia arvosteluja muun muassa asiakaspalvelusta, luotettavuudesta ja ammattitaidosta.

MITEN MUUTTAA HALVALLA?

Muuttaminen halvalla ei aina ole paras vaihtoehto, sillä saatavilla olevat halvat palvelut voivat usein merkitä heikompaa laatua. Esimerkiksi halvat muuttolaatikot voivat olla kestämättömiä ja hauraita, mikä saattaa johtaa tavaroiden vaurioitumiseen kuljetuksen aikana ja sen myötä lisätä kustannuksia. Muuttoon kannattaa siis panostaa tarpeeksi, jotta se sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja turvallisesti.

SAAKO MUUTTOHAUKOILTA KANTOAPUA MUUTTOON?

Muuttohaukkojen palveluihin kuuluu muuttoapu, joka sisältää sekä tavaran kuljettamisen että kantamisen. Muuttohaukoilla on ammattitaitoisia ja koulutettuja työntekijöitä, jotka ovat erikoistuneet muuttoapuun ja kantoapuun. He käyttävät oikeita nostotekniikoita ja varusteita, jotta tavaroiden siirtäminen sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Muuttohaukat tarjoavat myös muita palveluita, kuten pakkausapua ja kalusteiden purku- sekä kasaamispalveluita. Voit valita itsellesi sopivan palvelukokonaisuuden, joka vastaa parhaiten muuttotarpeitasi ja budjettiasi.

TEKEVÄTKÖ TYÖNTEKIJÄT MYÖS ASENNUSTÖITÄ MUUTON YHTEYDESSÄ?

Kyllä, Muuttohaukkojen työntekijät voivat tehdä myös asennus- ja purkutöitä muuton yhteydessä asiakkaan tarpeiden mukaan. Kannattaa kuitenkin huomata, että joissakin tapauksissa asennus- ja purkutyöt voivat vaatia erityistä osaamista tai työkaluja, joten tarkemmat yksityiskohdat kannattaa selvittää kanssamme ennen muuttoa.

MINKÄ KOKOISIA AUTOJA MUUTTOHAUKOILTA LÖYTYY?

Muuttohaukkojen ajoneuvokalusto koostuu eri kokoisista muuttoautoista ja –kuljetusautoista, joten meiltä löytyy sopivia ajoneuvoja erilaisiin muutto- ja kuljetustarpeisiin. Yleisimpien käytössä olevien kuorma-autojen lisäksi meiltä löytyy pienempiä pakettiautoja sekä suurempia kuorma-autoja, joilla voidaan hoitaa esimerkiksi muuttoja isoimmista kohteista ja erikoiskuljetuksia. Tarkempia tietoja ajoneuvoista ja niiden tilavuuksista voit kysyä ottamalla meihin yhteyttä.

MONTAKO MUUTTOLAATIKKOA YLEENSÄ MUUTOSSA TARVITAAN?

Muutossa tarvittavien muuttolaatikkojen määrä riippuu siitä, kuinka paljon tavaraa on ja mitä tavaroita halutaan pakata muuttolaatikoihin. Yleensä on hyvä arvioida, että yhtä henkilöä kohden tarvitaan noin 20–30 laatikkoa. Tämä on kuitenkin vain karkea arvio ja yleensä on parempi varata hieman liikaa laatikoita, kuin liian vähän, joten suosittelemme hankkimaan hieman ylimääräisiä laatikoita varmuuden vuoksi.

VOINKO ITSE NOUTAA/PALAUTTAA MUUTTOLAATIKOITA?

Voit noutaa ja palauttaa muuttotarvikkeita ja muuttolaatikoita toimipisteistämme Hyvinkäältä, Vantaalta, Tampereelta ja Turusta ilman erillistä ajanvarausta aukioloaikojemme mukaan. Muuttohaukoilta voit tarvittaessa myös tilata muuttolaatikoita ja –tarvikkeita kotiin kuljetettuina verkkosivultamme löytyvällä lomakkeella.

PALJONKO MUUTTOLAATIKOIDEN VUOKRAUS MAKSAA?

Muuttolaatikoiden hinnat vaihtelevat tarvittavan määrän, muuttolaatikoiden materiaalin ja kuljetuksen sisältävän palvelupaketin kokonaisuuden mukaan. Muuttohaukkojen muuttolaatikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia, joten niiden käyttö on tehokasta ja turvallista verrattuna esimerkiksi halpoihin pahvilaatikoihin, jotka voivat hajota tai vaurioitua kesken muuton. Lisätietoja meiltä saatavilla olevista erilaisista muuttolaatikoista löydät muuttotarvikkeet-sivultamme.

MILLÄ TAVARAT KANNATTAA SUOJATA KULJETUKSEN AJAKSI?

Muuttohaukat suosittelevat käyttämään erilaisia suojausmateriaaleja tavaroiden suojaamiseksi muuton ajaksi. Suojausmateriaalien käyttö vähentää merkittävästi tavaroiden mahdollisia vaurioita ja naarmuja kuljetuksen aikana.

Esimerkiksi pehmustemateriaalia kuten kuplamuovia tai vaahtomuovia voi käyttää astioiden, lasiesineiden ja muiden hauraiden esineiden suojaamiseen. Huonekaluja ja muita suuria esineitä voi kääriä muovikelmuun ja kantosuojat, kuten pehmustetut hihnat ja kuljetuslaukut, voivat auttaa suojaamaan esimerkiksi elektronisia laitteita. Sohvat ja patjat voi suojata peitteitä tai suojapusseja käyttäen, joiden avulla voidaan estää pölyn, lian ja kosteuden pääsyn tavaroihin ja pitää ne puhtaina muuton aikana. Lue lisää Muutto-ohje -sivultamme.

Muuttohaukat Oy
4.5
Based on 46 reviews
powered by Google
Jenna Kivenjuuri
Jenna Kivenjuuri
07:25 11 May 24
Erittäin ripeää toimintaa. Asialliset ja avuliaat miehet! Suosittelen lämpimästi.
Maiju Kuha
Maiju Kuha
04:36 21 Apr 24
Suosittelen. Asiakasystävälliset, mukavat muuttomiehet. muutto Forssassa. Ripeää toimintaa.
Merja Suominen
Merja Suominen
14:25 04 Apr 24
Muuttohaukat Turku.Muutto sujui ripeästi ja ammattimaisesti,kohteliaita miehiä,suosittelen.
Jari Hokkanen
Jari Hokkanen
13:12 13 Mar 24
Kaikki sujui hyvin. Ei moitteetta
Outi Järvensivu
Outi Järvensivu
10:31 02 Feb 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muutomme todella hienosti. Tarjouspyyntöön vastattiin nopeasti. Tulivat sovitun aikataulun mukaisesti. Muutto tapahtui ripeästi ja ammattitaidolla. Muuttomiehet olivat huumorintajuisia ja erittäin asiallisia. Suosittelen todella lämpimästi Muuttohaukkoja muillekin muuttajille.
Päivi Kannusmäki
Päivi Kannusmäki
07:47 04 Jan 24
Muuttohaukat Tampere hoiti muuttomme Kangasalta Tuusulaan marraskuussa 2023. Sovittu aikataulu piti täysin paikkansa. Muuttomiehet olivat todella ammattitaitoisia, ystävällisiä ja auttavaisia. Sekä tavaroiden siirto muuttoautoon että niiden purkaminen autosta sujui todella hienosti. Olimme todella tyytyväisiä että valitsimme Muuttohaukat hoitamaan muuttomme.
Marko Palmroth
Marko Palmroth
15:37 16 Nov 23
Toinen muutto Haukkojen kanssa 4kk sisään. Todella luotettavaa, asiallista sekä nopeaa toimintaa. Mukavat ja asialliset muuttomiehet. Ripeää toimintaa. Mitä sovittiin se pidetiin. ISO kiitos muutoista.
Tiia Keskinen
Tiia Keskinen
20:25 01 Nov 23
Kiitos Muuttohaukoille, olitte korvaamaton apu muutossamme! Nopeaa ja asiallista toimintaa sekä ystävällistä palvelua. Mukavat muuttomiehet hoiti homman molemmissa päissä hienosti ja leppoisan ammattimaisesti. Hinta-laatu-suhde todella hyvä.
Petiina Tapanainen
Petiina Tapanainen
09:42 01 Oct 23
Aivan upeaa palvelua, muutto päässä ei hissi toiminut, taloyhtiön moka. Muuttomiehet ansaitsevat 10+ joutuivat kantamaan 9 krs kierreportaat ylös, ei valitusta, ei kiroilua vaan rivakkaa toimintaa ystävällisellä asenteella. Ei voi kun arvostaa näitä nuoria miehiä, Kiitos ❤️
suvi viita
suvi viita
09:13 27 Jun 23
Hyvä ja nopea muutto. Tarjouspyyntöön vastattu nopeasti. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikelaatikko hyvät. Suosittelen.
Pasi Helminen
Pasi Helminen
16:04 20 Jun 23
Ei voi olla kun tyytyväinen. Homma toimii aina täysillä ja sovitusti.Huikea porukka!
Matti Soininen
Matti Soininen
04:31 17 Apr 23
Muuttolaatikot vuokralle. Loistava palvelu.
Mika Pitkanen
Mika Pitkanen
16:30 16 Mar 23
Kaikki meni kuten pitikin. Jopa vähän yli odotusten. Mika
Annita Fagerström
Annita Fagerström
20:58 07 Feb 23
Hyvä palvelu ja kohteliasta porukkaa. Suosittelen.
Jarno Tyni
Jarno Tyni
11:05 01 Sep 22
Taas löyty muuttolaatikot vuokralle, kiitos
Ville Kortelainen
Ville Kortelainen
19:03 24 Jul 21
Sain vastauksen tarjouspyyntööni muutamassa tunnissa ja tarkentaviin kysymyksiini vastattiin myös ripeästi. Itse muuttopäivänä käytössä oli tarkoitukseen sopiva kalusto ja tavaroiden lastaus/purkaminen tapahtui todella tehokkaasti molemmissa päissä (pitkä muuttoetäisyys). Muuttohenkilöinä oli kaksi särmää ja hyvää hetulaa heittävää sälliä, joiden kanssa yhteispeli toimi todella hyvin. Suosittelen.
Onni Jokelainen
Onni Jokelainen
06:55 25 Jun 20
Muutto Sotkamosta Riihimäelle oli erinomaisesti hoidettu. Kaksi todella ammattitaitoista mukavaa muuttomiestä hoiti homman hienosti. Jopa flyygelin kanto ja siirto sujui heiltä hienosti. Ei tarvinnut kuin katseella seurata kun he kantoivat sen kerrostalon ensimmäisestä kerroksesta alas. Kerrassaan hyvä palvelu.
See All Reviews
js_loader

Ajankohtaista Muuttohaukoilla

Pyydä tarjous