Skip to content
Kun suunnittelet muuttoa, on tärkeää tietää, mitä palveluita muuttofirmat tarjoavat. Muuttohaukat tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka tekevät muutostasi sujuvan ja stressittömän. Tässä artikkelissa käymme läpi yleisimmät muuttopalvelut, joita voit odottaa muuttofirmalta.

Pakkauspalvelut

Yksi tärkeimmistä palveluista, joita muuttofirmat tarjoavat, on pakkauspalvelut. Tämä palvelu voi sisältää kaiken tarvittavan pakkausmateriaalin, kuten laatikot, teipit ja suojamateriaalit. Ammattitaitoiset pakkaajat varmistavat, että kaikki tavarasi pakataan turvallisesti ja tehokkaasti.

Me Muuttohaukoilla tarjoamme myös mahdollisuuden vuokrata muoviset muuttolaatikot, jotka ovat kestävämpiä ja ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset pahvilaatikot. Voit tutustua tarkemmin palveluumme ja vuokrata muoviset muuttolaatikot tästä linkistä.

Kuljetuspalvelut

Toinen keskeinen palvelu on kuljetus. Muuttofirmat tarjoavat erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, jotka sopivat erikokoisiin muuttoihin. Pienistä pakettiautoista suuriin kuorma-autoihin, meillä on kalusto, joka vastaa tarpeitasi. Kuljettajamme ovat kokeneita ja varmistavat, että tavarasi saapuvat perille turvallisesti ja ajallaan.

Jos olet muuttamassa ja tarvitset kuljetuspalveluita, voit luottaa siihen, että Muuttohaukat tarjoaa nopean ja varman muuttopalvelun.

Purku- ja asennuspalvelut

Muuttohaukat tarjoavat myös purku- ja asennuspalveluita. Tämä tarkoittaa, että ammattilaisemme purkavat huonekalusi vanhassa kodissasi ja kokoavat ne uudelleen uudessa kodissasi. Tämä palvelu säästää aikaa ja vaivaa, ja varmistaa, että kaikki huonekalusi ovat oikein koottuja ja käyttövalmiita.

Erikoispalvelut

Jotkut muutot vaativat erityisiä palveluita, kuten pianon, kassakaappien tai muiden arvokkaiden esineiden kuljetusta. Muuttohaukat tarjoavat erikoispalveluita, jotka on suunniteltu näitä tarpeita varten. Meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen, jotta voimme kuljettaa arvokkaat esineesi turvallisesti.

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme palveluihin, kuten kassakaappikuljetukseen tai arkistomuuttoihin.

Varastointipalvelut

Joskus muuton yhteydessä voi olla tarpeen varastoida osa tavaroista. Muuttofirmat tarjoavat usein varastointipalveluita, jotka ovat turvallisia ja helposti saavutettavissa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos uusi kotisi ei ole vielä valmis tai jos tarvitset tilapäistä säilytystilaa. Me Muuttohaukoilla tarjoamme joustavia varastointiratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Yhteenvetona, muuttofirmat tarjoavat monipuolisia palveluita, jotka tekevät muutostasi helpomman ja sujuvamman. Me Muuttohaukoilla olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia palveluita, jotka vastaavat kaikkiin muuttoosi liittyviin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua seuraavassa muutossasi!

Pyydä tarjous