Skip to content

Yksilöllinen muuttopalvelu yrityksille

Yrityksen muutto on aina suuri projekti, joka vaatii tarkkaa suunnittelua ja toteutusta. Me Muuttohaukoilla ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen ja siksi tarjoamme yksilöllistä muuttopalvelua, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Olipa kyseessä pieni toimisto tai suuri yritys, meillä on kokemusta ja osaamista hoitaa muutto sujuvasti ja tehokkaasti.

Yksilöllinen palvelumme alkaa aina tarpeiden kartoituksella. Käymme läpi kaikki muuttoon liittyvät yksityiskohdat ja suunnittelemme muuton yhdessä asiakkaan kanssa. Näin varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti ja että yrityksen toiminta voi jatkua mahdollisimman häiriöttä.

Ammattitaitoiset arkistomuutot

Arkistojen muutto vaatii erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Me Muuttohaukoilla olemme erikoistuneet arkistomuuttoihin ja tiedämme, kuinka tärkeää on säilyttää asiakirjojen järjestys ja tietoturva koko muuttoprojektin ajan. Käytämme erityisesti arkistojen muuttoon suunniteltuja muuttolaatikoita, jotka mahdollistavat mappien sujuvan pakkauksen ja purkamisen samassa järjestyksessä.

Tarvittaessa voimme myös sinetöidä tai lukita arkistomuuttolaatikot, mikäli muutetaan tietoturva- tai salaiseksi luokiteltua arkistoa. Lisäksi tarjoamme turvallisen arkistojen tuhoamispalvelun ja toimitamme tuhoamistodistukset. Lue lisää arkistomuuttopalveluistamme täältä.

Raskaiden tavaroiden kuljetukset

Yrityksen muutossa saattaa olla tarpeen siirtää raskaita tavaroita, kuten kassakaappeja, arkistokaappeja tai kopiokoneita. Meillä on vuosien kokemus raskaiden tavaroiden kuljetuksista ja varmistamme, että ne saapuvat perille ehjinä ja ajallaan. Palveluumme kuuluu myös kassakaappien, koneiden ja elektroniikan kuljetukset.

Raskaiden tavaroiden kuljetus vaatii erityistä ammattitaitoa ja huolellisuutta. Me Muuttohaukoilla huolehdimme siitä, että kaikki raskaat tavarat siirretään turvallisesti ja tehokkaasti.

Laadukkaat muuttolaatikot

Muuttolaatikot ovat olennainen osa sujuvaa muuttoa. Tarjoamme laadukkaita muuttolaatikoita, jotka on suunniteltu erityisesti yritysmuuttoja varten. Laatikkomme ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä, mikä tekee pakkaamisesta ja purkamisesta vaivatonta.

Laadukkaat muuttolaatikot varmistavat, että kaikki tavarat pysyvät ehjinä ja järjestyksessä muuton aikana. Voit tutustua muuttolaatikkopalveluihimme täältä.

Sujuva muutto meidän avullamme

Yrityksen muutto voi olla stressaava kokemus, mutta hyvällä suunnittelulla ja ammattilaisten avulla siitä selviää helpommin. Ota yhteyttä meihin kun tarvitset apua yrityksesi muuttamisessa. Me teemme yrityksesi muutosta sujuvan ja stressittömän kokemuksen.

Pyydä tarjous