Skip to content

Kotoisa muutto Muuttohaukoilta – Kaikki mitä tarvitset muuton suunnitteluun

Kun suunnittelet muuttoa, on tärkeää varautua siihen, että tavarasi säilyvät ehjinä ja puhtaina koko muuton aikana. Tavaroiden suojaaminen auttaa välttymään ikäviltä vahingoilta ja varmistaa niiden säilymisen paremmassa kunnossa. Muuttohaukat tarjoaa laajan valikoiman muuttotarvikkeita sekä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka auttaa sinua jokaisessa muuttoon liittyvässä vaiheessa.

Suojaa tavarat muuton ajaksi

Kun tavarasi ovat asianmukaisesti suojattuina, voit olla rauhallisin mielin muuton aikana. Huonekalut, matot ja verhot altistuvat helposti likaantumiselle, naarmuuntumiselle tai vahingoittumiselle muuton aikana. Muuttohaukat tarjoaa sinulle parhaat keinot suojata tavarasi niiden säilymisen takaamiseksi.

Voit lukea lisää tavaroiden suojaamisesta Muutto-ohje -sivultamme. Tarjoamme myös henkilökohtaista apua tavaroiden suojaamiseen ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla. Ota rohkeasti yhteyttä, ja autamme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa.

Muuttotarvikkeita kätevästi saatavilla

Muuttohaukat tarjoaa kätevän palvelun, jossa voit noutaa tarvitsemasi muuttotarvikkeet suoraan toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi muuttopakkauksista suojamateriaaleihin ja etiketteihin. Varusta itsesi valmiiksi laadukkailla muuttotarvikkeillamme, jotta muuttonne sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Muuttohaukat – Apunasi muuton jokaisessa vaiheessa

Muuttohaukat on Suomen johtava muuttopalveluyritys, joka on tarjonnut asiakkailleen laadukasta muuttopalvelua jo yli 30 vuoden ajan. Tarjoamme yksilöllistä ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua niin koti- kuin yritysmuutoissakin. Yksilöllisellä tarvekartoituksella varmistamme, että muutto sujuu toiveidesi mukaisesti, oli kyseessä sitten yksiön muutto tai vaativampi yritysmuutto.

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua muuttoon liittyvissä asioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan yhteyshenkilöl

Pyydä tarjous