Skip to content

Suojaa tavarat muuton ajaksi

Muuttaessa on tärkeää panostaa tavaroiden suojaamiseen, jotta ne säilyvät ehjinä ja siisteinä muuton aikana. Muuttohaukat ymmärtää tämän tarpeen ja haluaa tarjota sinulle parhaat vinkit tavaroiden pakkaamiseen ja suojaamiseen. Kun huolehdit asianmukaisesta suojaamisesta, voit välttyä ikäviltä vahingoilta ja säästää korjauksilta tai uusien tavaroiden hankinnalta.

Jos et ole varma, miten aloittaa tavaroiden suojaaminen, voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme. Meillä on vuosien kokemus muuttopalveluista ja tiedämme, miten tavarat kannattaa pakata ja suojata tehokkaasti. Voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle asiakaslähtöisen palvelun ja neuvomme sinua parhaan mahdollisen ratkaisun löytämisessä.

Tavaroiden pakkausohjeet

Tavaroiden pakkaamisessa kannattaa noudattaa muutamia perusohjeita, jotta pakkaus sujuu jouhevasti ja tavarat säilyvät ehjinä muuton aikana. Tärkeintä on käyttää laadukkaita muuttolaatikoita sekä oikeanlaisia täytteitä ja suojausmateriaaleja. Me tarjoamme muuttotarvikkeita, jotka auttavat sinua pakkaamaan tavarat turvallisesti ja helposti. Voit noutaa tarvikkeita toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta.

Ennen pakkaamista on hyvä luokitella tavarat kategorioihin ja pakata ne yhteen paikkaan, jotta niiden löytäminen uudessa kodissa on helppoa. Muuttolaatikoihin kannattaa laittaa painavimmat tavarat pohjalle ja kevyemmät päälle. Muista myös merkitä laatikot selkeästi, jotta tiedät, mitä ne sisältävät.

Pyydä tarjous