Skip to content

Ennen muuttoa

Ennen muuttoa on tärkeää suunnitella ja valmistautua huolellisesti, jotta muutto sujuu mahdollisimman stressittömästi. Muuttohaukat tarjoaa sinulle vinkkejä, joiden avulla voit onnistua suunnittelussa ja valmistautumisessa.

Ensimmäisenä kannattaa laatia muuttoaikataulu, jotta tiedät, mitä tehtäviä pitää suorittaa ennen muuttopäivää. Listaa ylös kaikki tärkeät asiat, kuten muuttoilmoituksen tekeminen, muuttopalvelun varaaminen ja pakkaamisen suunnittelu. Näin voit olla varma, että et unohda mitään tärkeää.

Pakkaaminen ja merkitseminen

Pakkaaminen on yksi tärkeimmistä osista muuttoa. Hyvin suunniteltu ja järjestelmällinen pakkaaminen auttaa säästämään aikaa ja vaivaa muuton yhteydessä. Muuttohaukat suosittelee seuraavia vinkkejä:

Ensinnäkin, aloita pakkaaminen ajoissa. Älä jätä kaikkea viime hetkeen, vaan aloita pakkaaminen jo muutama viikko ennen muuttoa. Tällä tavoin voit välttyä kiireeltä ja stressiltä. Voit pakata ensimmäiseksi sellaisia tavaroita, joita et tarvitse päivittäin, kuten ylimääräisiä vaatteita ja astioita.

Toiseksi, muista merkitä laatikot selkeästi. Kirjoita jokaisen laatikon päälle tai sivuille selkeästi, mitä laatikossa on sisällä ja mihin huoneeseen se kuuluu. Tämä helpottaa huomattavasti purkamista uudessa kodissa. Voit myös käyttää värillisiä tarroja tai numeroita laatikoiden tunnistamiseen.

Muuttopäivä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, varmista, että olet hyvin valmistautunut muuttopäivään. Muuttohaukat neuvoo seuraavia toimenpiteitä:

Aamulla ennen muuttopäivää, tarkista vielä kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten muuttopalvelun aika ja paikka. Varmista myös, että kaikki tavarat ovat pakattuina ja merkittyinä oikein. Käy vielä uudessa kodissa läpi, että kaikki on valmiina vastaanottamaan tavarat.

Muuttopäivänä pidä huolta itsestäsi ja muuttotiimistäsi. Tarjoa heille tarvittaessa juotavaa ja pientä syötävää, jotta jokainen jaksaa pysyä virkeänä koko päivän ajan. Lisäksi, muista olla käytettävissä koko päivän ajan vastaamassa kysymyksiin tai antamassa tarvittavia ohjeita.

Voit luottaa Muuttohaukkoihin kaikissa muuttotarpeissasi. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan ja tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ja asiakaslähtöistä muuttopalvelua. Olipa kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto, me hoidamme sen puolestasi. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soita meille numeroon 010 400 4500.

Pyydä tarjous