Skip to content

Muuttohaukat – luotettavat muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille

Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö. Yli 30 vuoden kokemuksella olemme kasvaneet yhdeksi alamme johtavista yrityksistä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöisiä, luotettavia ja yksilöllisiä muuttopalveluita, jotka vastaavat jokaisen kodin tai yrityksen tarpeisiin.

Kotimuutot ja yritysmuutot ovat toimintamme perusta. Ymmärrämme, että muutto voi olla asiakkaillemme stressaavaa ja aikaa vievää. Siksi tarjoamme kattavia palveluita alkaen tarvekartoituksesta itse muuton toteutukseen. Ammattitaitoiset ja kokeneet muuttohaukkamme huolehtivat tavaroiden pakkaamisesta, turvallisesta kuljetuksesta ja asennuksista uudessa kodissa tai toimistossa. Meidän avullamme asiakkaamme voivat keskittyä nauttimaan uudesta kodistaan tai jatkamaan liiketoimintaansa ilman ylimääräistä stressiä.

Asiakaslähtöiset muuttopalvelut kaikille kodin kokoisille muutoille

Yksiön muutosta sairaalan tai kaupungintalon muuttoon asti, Muuttohaukat on valmis auttamaan kaikenkokoisissa kodeissa ja yrityksissä. Ymmärrämme, että jokainen muutto on yksilöllinen ja erityistarpeita vaativa. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tarvekartoituksen, jonka avulla voimme suunnitella ja toteuttaa muuttopalvelut juuri heidän tarpeidensa mukaisesti.

Muuttohaukat panostaa laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Meillä on käytössämme nykyaikaiset ja hyvin varustellut muuttoautot sekä koulutetut muuttohenkilökunta. Huolehdimme tavaroistanne ja omaisuudestanne kuin omistamme. Voitte luottaa siihen, että tavaranne ovat turvallisissa käsissä matkan aikana sekä saapuvat ehjinä uuteen osoitteeseen.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin ja varaa muuttopalvelut jo tänään!

Jos tarvitset luotettavaa muuttopalvelua kodin tai yrityksen muutossa, ota yhteyttä Muuttohaukkoihin. Meiltä saat ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua jokapäiväiseen muuttoosi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 010 400 4500 tai lähettämällä sähköpostia.

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous