Skip to content

Luotettava muuttopalvelu Porvoossa

Tarvitsetko apua muutossa Porvoossa? Muuttohaukat on luotettava muuttopalveluyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista apua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuoden ajan ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja yksilöllistä palvelua. Olipa kyseessä sitten pienempi yksiön muutto tai suurempi yritysmuutto, meiltä saat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaillemme avaimet käteen -palvelua. Tämä tarkoittaa sitä, että voit jättää muuttoon liittyvät huolenaiheet meidän käsiimme ja keskittyä itse uuden kodin tai yrityksen järjestelyihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa kaikki muuttoon liittyvät vaiheet, aina tavaroiden pakkaamisesta ja suojaamisesta, kuljetukseen ja loppusiivoukseen asti.

Suojaa tavarat muuton ajaksi

Tavaroiden suojaaminen muuton ajaksi on erittäin tärkeää. Se auttaa varmistamaan, että tavarasi säilyvät hyvässä kunnossa ja siisteinä koko muuton ajan. Huonekalut, matot ja verhot ovat esimerkkejä esineistä, jotka voivat likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua ilman asianmukaista suojausta.

Jos tarvitset apua tavaroiden suojaamisessa, voit lukea lisää Muutto-ohje -sivultamme. Sieltä löydät hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita, miten voit suojata tavarasi parhaalla mahdollisella tavalla. Voit myös aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka auttaa sinua mielellään tavaroiden suojaamisessa.

Meiltä saat myös tarvittavat muuttotarvikkeet helposti ja nopeasti. Voit noutaa ne toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Tarjoamme laajan valikoiman muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita sekä suojamateriaaleja, jotka auttavat sinua suojamaan tavarasi tehokkaasti muuttoa varten.

Ota yhteyttä luotettaviin Muuttohaukkoihin

Muuttohaukat on luotettava muuttopalveluyhtiö, jonka tavoitteena on aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Olemme panostaneet yksilölliseen tarvekartoitukseen ja asiakaslähtöiseen muuttopalveluun jo vuodesta 1992 lähtien. Haluamme tarjota sinulle juuri sinun tarpeisiisi sopivan muuttoratkaisun, oli kyse sitten kotimuutosta tai yritysmuutosta.

Jätä muuttohuolesi ammattilaisten käsiin ja ota yhteyttä meihin. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi. Voit myös ottaa yhteyttä vaihteeseemme numerossa 010 400 4500. Autamme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen muuttopalvelun Porvoossa.

Jos tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista muuttopalvelua, ota yhteyttä Muuttohaukkoihin. Teemme muutosta helppoa ja vaivatonta, jotta sinä voit keskittyä uuden kodin tai yrityksen tulevaisuuteen.

Pyydä tarjous