Skip to content

Muuttopalvelu Lappeenranta – Stressitön muutto Muuttohaukoilta

Tervetuloa Muuttohaukat muuttopalvelun pariin! Etsitpä sitten apua kotimuuttoosi tai yrityksesi muuttohaasteisiin, meillä on yli 30 vuoden kokemus tarjoten laadukasta, asiakaslähtöistä palvelua Lappeenrannassa ja muualla Suomessa. Muuttohaukat on kasvanut valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyritykseksi, joka tarjoaa yksilöllisiä ja tarpeeseen soveltuvia muuttoja niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Suojaa tavarat muuton ajaksi, niin säästyt ikäviltä vahingoilta!

Tiesitkö, että tavaroiden suojaaminen auttaa niitä säilymään paremmassa kunnossa ja siisteinä muuton aikana? Muuttoon liittyy aina riskejä, ja ilman asianmukaista suojausta huonekalut, matot ja verhot voivat likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua. Haluamme auttaa sinua tekemään muutostasi mahdollisimman stressittömän ja turvallisen, joten suosittelemme huolehtimaan tavaroiden suojaamisesta huolellisesti.

Tarjoamme erilaisia muuttotarvikkeita, jotka auttavat suojaamaan tavaroitasi. Voit noutaa tarvikkeita toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta ja tarvittaessa voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka auttaa sinua mielellään.

Muutto-ohje – Säilytä tavarasi kunnossa muuton aikana

Muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta oikeilla muutto-ohjeilla voit välttää monia ongelmia ja säilyttää tavarasi kunnossa. Me Muuttohaukoilla haluamme tukea sinua koko muuttosi ajan, joten olemme koonneet muutto-ohjeet sivuillemme. Voit lukea lisää sieltä löytyvästä ohjeistuksesta ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmiesi mukaan.

Huolellinen tavaran pakkaaminen on yksi tärkeimmistä asioista, kun kyseessä on stressitön muutto. Muista käyttää oikeita pakkausmateriaaleja ja täytä laatikot huolellisesti. Älä kuitenkaan ylikuormita laatikoita, jotta ne pysyvät ehjinä kuljetuksen aikana. Myös herkempien esineiden suojaaminen pehmusteilla vähentää riskiä vahingoille. Tarvittaessa voimme auttaa sinua oikeiden pakkausmateriaalien valinnassa.

Luota Muuttohaukkoihin – Ammattitaitoista palvelua muuttoihin

Valitsemalla Muuttohaukat muuttopalvelusi avuksi, voit luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme ja laadukkaaseen palveluun. Toimimme Lappeenrannassa ja muualla Suomessa, ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja tarpeeseen soveltuvaa muuttopalvelua. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.

Olemme olleet alalla jo vuodesta 1992 lähtien ja haluamme jatkossakin tarjota parasta mahdollista palvelua kaikille nykyisille ja tuleville asiakkaillemme. Olipa kyseessä sitten yksiön muutto tai suuri yritysmuutto, tarjoamme samalla yksilöllistä palvelua ja huolellista tarvekartoitusta jokaiselle asiakkaalle. Autamme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soita suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Muuttohaukat on valmiina auttamaan sinua kaikissa muuttoon liittyvissä tarpeissasi Lappeenrannassa ja muualla Suomessa.

Pyydä tarjous