Skip to content

Suojaa tavarat muuton ajaksi, niin säästyt ikäviltä vahingoilta!

Kun on aika tehdä muutto, on tärkeää suojata tavarat asianmukaisesti muuton ajaksi. Tämä auttaa pitämään ne kunnossa ja siisteinä kuljetuksen aikana. Muuton yhteydessä huonekalut, matot ja verhot voivat helposti likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua ilman tarvittavaa suojausta. Halutessasi apua tavaroidesi suojaamiseen, voit lukea lisää Muutto-ohje -sivultamme tai ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen Muuttohaukat-henkilökuntaamme, joka on aina valmis auttamaan sinua.

Tämä Muuttohaukat-artikkeli tarjoaa käteviä vinkkejä, kuinka voit suojata tavarasi muuton ajaksi. Hyödyntämällä näitä vinkkejä voit varmistaa, että arvokkaat huonekalut ja muut tavarat säilyvät ehjinä ja hyvässä kunnossa koko muuton ajan.

Tavaroiden suojaaminen – käytännöllisiä vinkkejä muuttoon

Kun suunnittelet muuttoa, on tärkeää suojata huonekalut, matot ja verhot. Näiden esineiden suojaaminen auttaa välttämään naarmuja, tahroja tai muita vaurioita, jotka voisivat pilata niiden ulkonäön tai toimivuuden. Alla on muutama käytännöllinen vinkki, jotka auttavat sinua suojamaan tavarasi tehokkaasti:

1. Huonekalujen suojaus: Ennen muuttoa, peitä kaikki huonekalut asianmukaisilla suojuksilla. Pehmusteet, kuten kuplamuovi tai huopaliinat, auttavat suojaamaan huonekalujen pintoja naarmuilta ja kolhuilta. Muista myös kiinnittää huomiota herkempiin osiin, kuten pöytälevyjen kulmiin tai lasipintojen reunoille.

2. Mattojen suojaus: Suojaa matot, jotta ne pysyvät puhtaina ja ehjinä muuton ajan. Käytä muovisia suojamuoveja tai suuria pahvipaloja, joihin mattojen päällä voi kävellä. Näin estät mattojen likaantumista ja vaurioitumista muuton aikana. Huomioithan myös, että liukuesteet voivat auttaa pitämään matot paikoillaan muuton aikana.

3. Verhojen suojaus: Verhot voivat helposti likaantua tai rypistyä muuton yhteydessä. Suojaa verhot ennen muuttoa pakkaamalla ne suojapusseihin tai muovisiin roskapusseihin. Tällä tavoin varmistat, että verhot pysyvät siistinä ja vahingoittumattomina koko muuton ajan.

Kuten näet, tavaroiden suojaaminen muuton ajaksi ei ole vaikeaa, kun tiedät mitä tehdä. Muuttohaukat tarjoaa kaiken tarvittavan avun muuttoon liittyen. Voit aina hankkia tarvittavat muuttotarvikkeet suoraan toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Tarjoamme myös ammattitaitoista henkilökuntaa, joka auttaa sinua mielellään tavaroiden suojaamisessa ja muutossa yleisesti.

Valitsemalla Muuttohaukat muuttopalveluksi varmistat, että muuttosi Joensuussa on helppo ja stressitön. Ota yhteyttä meihin, niin autamme mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä tarpeissasi!

Pyydä tarjous