Skip to content

Yksilöllinen ja ammattitaitoinen muuttopalvelu Helsinkiin

Kun suunnittelet muuttoa Helsingissä, tarvitset luotettavan ja ammattitaitoisen muuttopalvelun, joka huolehtii tavaroidesi turvallisesta siirtymisestä uuteen kotiin tai toimistoon. Muuttohaukat on valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö, joka on tarjonnut asiakkailleen luotettavaa ja yksilöllistä muuttopalvelua jo yli 30 vuoden ajan. Meidän tavoitteemme on aina ollut tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, oli kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suuri yritysmuutto.

Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen tarvekartoitus ovat toimintamme kulmakiviä. Me ymmärrämme, että jokainen muutto on erilainen ja jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa ja toiveensa. Siksi käytämme aikaa ja resursseja kartoittaaksemme tarkasti asiakkaan tarpeet ja toiveet ennen muuttoprosessin aloittamista. Näin voimme taata, että saat juuri sinulle sopivan muuttopalvelun ja kaikki tavarasi siirtyvät uuteen osoitteeseen ehjinä ja turvallisesti.

Suojaa tavarat muuton ajaksi

Tavaroiden suojauksella on suuri merkitys muuttoprosessin aikana. Ilman asianmukaista suojausta huonekalut, matot, verhot ja muut esineet voivat likaantua, naarmuuntua tai vahingoittua. Tästä syystä suosittelemme suojamaan tavarat muuton ajaksi.

Tavaroiden suojaaminen ei tarvitse olla vaikeaa. Tarjoamme muuttotarvikkeita, kuten peitteitä ja pahvilaatikoita, joita voit käyttää tavaroiden suojaamiseen. Voit noutaa muuttotarvikkeita suoraan toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Lisäksi ohjesivultamme löydät lisätietoa tavaroiden suojaamisesta ja muuttamiseen liittyvistä käytännön vinkeistä. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka auttaa sinua mielellään tavaroiden suojaamisessa ja muuttoprosessissa yleisesti.

Tavoitat meidät helposti

Ota yhteyttä Muuttohaukkojen ammattitaitoiseen henkilökuntaan, kun tarvitset luotettavaa ja yksilöllistä muuttopalvelua Helsingissä. Voit soittaa suoraan yhteyshenkilöllemme tai vaihteeseemme numerosta 010 400 4500. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan muuttoprosessisi sujuvasti ja varmasti.

Valitsemalla Muuttohaukat muuttopalvelukumppaniksesi voit luottaa siihen, että asiat hoituvat ammattitaidolla ja huolella. Jätä muuttoprosessi ammattilaisten käsiin ja keskity rauhassa uuden kodin tai toimiston järjestelyyn. Me pidämme huolen siitä, että kaikki tavarasi saapuvat perille turvallisesti ja hyvässä kunnossa, jotta voit aloittaa uuden vaiheen elämässäsi ilman huolta ja stressiä.

Pyydä tarjous