Skip to content

Muuttohaukat Oy – Avain onnistuneeseen muuttoon

Kun muutto on edessä, on tärkeää löytää luotettava ja kokenut muuttopalveluyritys, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet. Muuttohaukat on vuodesta 1992 lähtien tarjonnut asiakaslähtöistä ja yksilöllistä muuttopalvelua, joka on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä sitten pieni kotimuutto tai suuren yrityksen toimitilojen siirto, Muuttohaukat on valmiina palvelemaan!

Yrityksemme pitkä kokemus ja laaja palveluvalikoima takaavat, että jokainen muutto sujuu mahdollisimman stressittömästi. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia muuton yksityiskohdista, sillä Muuttohaukat huolehtii kaikesta tarvittavasta alusta loppuun – tämä tarkoittaa, että voit keskittyä uuden kodin tai toimiston suunnitteluun ja jättää muuton ammattilaisten käsiin.

Muuttopalvelut ja -kustannukset

Muuton suunnittelussa yksi tärkeimmistä kysymyksistä on usein kustannukset. Palveluhintamme ovat läpinäkyviä, ja ne määräytyvät muun muassa muutettavan tavaran määrän, etäisyyden ja lisäpalveluiden, kuten pakkauspalvelun tai varastoinnin, perusteella. Asiakkaalle tehdään aina yksilöllinen tarjous, joka vastaa hänen tarpeitaan, ilman piilokuluja. Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja myös auttamaan oikean palvelupaketin valinnassa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja vuosien kokemus takaavat, että muuttosi sujuu ilman yllätyksiä. Olemme pk-seudulla tunnettuja luotettavuudestamme: huolellinen ja tarkka työskentelytapamme varmistaa, että asiakkaan omaisuus siirtyy uuteen osoitteeseen turvallisesti ja ehjänä. Jokainen muutto on meille yhtä tärkeä, ja asiakkaan henkilökohtaiset toiveet otetaan aina huomioon. Kanssamme voit olla varma, että muuttopäiväsi sujuu suunnitelman mukaan ja että kaikki yksityiskohdat on huomioitu. Onnea uuteen kotiin!

Pyydä tarjous