Skip to content

Miksi vuokrata muuttolaatikot?

Muuttolaatikoiden vuokraaminen on käytännöllinen ja ympäristöystävällinen tapa suojata tavarasi muuton aikana. Vuokraamalla laatikot säästät rahaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa niitä omaksi. Lisäksi vuokrattavat laatikot ovat usein kestävämpiä kuin kertakäyttöiset pahvilaatikot, mikä tarkoittaa parempaa suojaa tavaroillesi.

Meiltä saat laatikot, jotka on suunniteltu kestämään useita muuttoja ilman, että niiden kunto heikkenee. Tämä ei ainoastaan vähennä muuttoon liittyvää stressiä, vaan myös suojaa arvokkaita tavaroitasi vahingoilta. Tutustu muuttolaatikoiden tarjontaamme tästä.

Kuinka monta laatikkoa tarvitset?

Muuttolaatikoiden määrän arvioiminen voi olla haastavaa. Yleinen nyrkkisääntö on, että yksi henkilö tarvitsee noin 20 laatikkoa keskikokoisen asunnon muuttoon. Tietenkin tämä määrä voi vaihdella riippuen siitä, kuinka paljon tavaraa sinulla on.

Me autamme mielellämme arvioimaan tarvittavien laatikoiden määrän. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseen numeroon 010 400 4500 tai laittamalla sähköpostia muodossa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com.

Pakkausvinkkejä muuttoon

Kun pakkaat muuttolaatikoihin, on tärkeää tehdä se järjestelmällisesti. Aseta raskaimmat esineet laatikon pohjalle ja kevyemmät päälle. Käytä pehmusteita, kuten kuplamuovia tai vanhoja pyyhkeitä, suojaamaan herkkiä esineitä. Älä täytä laatikoita liian täyteen, jotta ne eivät muuton aikana repeä tai vahingoita sisältöä. Muista myös merkitä laatikot selvästi, jotta tiedät, mitä ne sisältävät ja mihin huoneeseen ne kuuluvat uudessa kodissasi.

Laatikoiden palautus ja ympäristövaikutukset

Kun olet saanut muuton päätökseen, muuttolaatikoiden palautus on yksinkertaista. Me noudamme laatikot sovittuna ajankohtana, mikä säästää sinulta ylimääräistä vaivaa. Vuokraamalla laatikot myös tuet kestävää kehitystä, sillä ne voidaan käyttää uudelleen monta kertaa, vähentäen jätteen määrää.

Me olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin käytäntöihin kaikessa toiminnassamme. Vuokraamalla muuttolaatikot meiltä et ainoastaan tee muutostasi helpompaa, vaan myös autat suojelemaan ympäristöä.

Valitse luotettava kumppani muuttoosi

Valitsemalla kokeneen muuttopalvelun varmistat, että muuttosi sujuu suunnitelmien mukaan. Me tarjoamme luotettavaa palvelua, joka on räätälöity juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olemme palvelleet asiakkaita ympäri Suomen jo yli 30 vuoden ajan, ja meidän kokeneet ammattilaisemme varmistavat, että muuttosi on mahdollisimman sujuva.

Olipa kyseessä sitten koti- tai yritysmuutto, meiltä löydät kaikki tarvittavat palvelut. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinulle sujuva ja turvallinen muutto!

Pyydä tarjous