Skip to content

Suojaa tavarat muuton ajaksi, niin säästyt ikäviltä vahingoilta!

Kun suunnittelet muuttoa, on tärkeää ottaa huomioon tavaroiden suojaaminen muuton ajaksi. Hyvin suojatut tavarat säilyvät paremmassa kunnossa ja pysyvät siisteinä muuton aikana. Muutto saattaa aiheuttaa likaantumista, naarmuuntumista tai jopa vahingoittumista esimerkiksi huonekaluille, matoille ja verhoille, jos niitä ei suojata asianmukaisesti.

Muuttohaukat tarjoavat sinulle avun tavaroiden suojaamiseen. Voimme auttaa sinua löytämään oikeat suojamateriaalit ja antaa vinkkejä suojaamiseen liittyen. Lue lisää Muutto-ohje -sivultamme ja voit aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka auttaa sinua mielellään. Tarjoamme myös muuttotarvikkeita, jotka voit noutaa toimipisteistämme ilman erillistä ajanvarausta. Huolellinen tavaroiden suojaaminen on meidän ja sinun yhteinen tavoite muuton aikana, joten älä epäröi kysyä apua!

Miksi valita Muuttohaukat muuttolaatikoiden vuokraukseen?

Kun suunnittelet muuttoa, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kumppani huolehtimaan muuttolaatikoiden vuokrauksesta. Muuttohaukat on valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö, joka on palvellut asiakkaita jo yli 30 vuotta. Olemme erikoistuneet tarjoamaan yksilöllisiä muuttopalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Me Muuttohaukoilla ymmärrämme, että jokainen muutto on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä huomiota. Tarjoamme sinulle asiakaslähtöistä palvelua, joka perustuu tarpeen kartoitukseen ja toiveiden kuuntelemiseen. Oli kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suuri sairaalan tai kaupungintalon muutto, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit hoitaa se sujuvasti ja luotettavasti.

Voit luottaa vetoisuudeltaan laadukkaisiin ja kestäviin muuttolaatikoihimme, jotka auttavat suojaamaan arvokkaat tavarasi. Yhdessä varmistamme muuton turvallisuuden ja sujuvuuden. Ota yhteyttä meille sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla numeroon 010 400 4500. Me Muuttohaukat olemme valmiita auttamaan sinua muuttolaatikoiden vuokrauksessa ja muun muuttosi sujuvoittamisessa!

Pyydä tarjous