Skip to content

Asiantuntevaa apua kaikenkokoisiin muuttoihin

Kun muutto on edessä, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalvelu. Muuttohaukat on tarjonnut asiakaslähtöistä muuttopalvelua jo yli 30 vuoden ajan. Olipa kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suuren yrityksen muutto toiselle paikkakunnalle, meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin tarpeisiin!

Palvelumme kattavat kaikenlaiset muutot, ja tarjoamme aina yksilöllistä palvelua. Tämä tarkoittaa, että kartoitamme asiakkaan tarpeet tarkasti ja räätälöimme muuton sen mukaisesti. Näin varmistamme, että muutto sujuu mahdollisimman stressittömästi ja jouhevasti.

Turvalliset ja kestävät muuttolaatikot

Muuttolaatikot ovat olennainen osa sujuvaa muuttoa. Meiltä saat pinottavat ja kestävät muuttolaatikot, jotka takaavat tavaroidesi turvallisen siirron. Laatikot on suunniteltu kestämään kuljetusta ja suojaamaan sisältöä mahdollisilta vaurioilta. Lue lisää muuttolaatikoistamme tästä.

Muuttolaatikoiden vuokraus on helppoa ja edullista! Voit tilata laatikot suoraan kotiisi tai noutaa ne itse. Laatikot ovat pinottavia, joten ne vievät vähemmän tilaa ja helpottavat kuljetusta. Näin varmistamme, että muutto sujuu mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti.

Muuttosiivous helpottaa muuttopäivää

Muuttosiivous on muuttoprosessin tärkeä osa, joka valitettavan usein unohtuu kiireen keskellä. Siksi tarjoammekin muuttosiivouspalvelua, joka sisältää perusteellisen siivouksen sekä vanhassa että uudessa asunnossa – näin voit keskittyä itse muuttoon ja jättää siivouksen ammattilaisten hoidettavaksi. Tutustu muuttosiivoukseen tarkemmin tästä.

Muuttosiivouspalvelumme sisältää muun muassa lattioiden ja ikkunoiden pesun, keittiön ja kylpyhuoneen perusteellisen puhdistuksen sekä roskien poiston. Palvelumme takaa, että uusi koti on puhdas ja valmis vastaanottamaan uudet asukkaat, ja vanha koti jää siistiksi seuraaville asukkaille.

Monipuoliset muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille

Tarjoamme laajan valikoiman muuttopalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Yksityisasiakkaille tarjoamme muun muassa muuttolaatikoiden vuokrausta, pakkauspalveluita sekä muuttosiivousta. Voit tutustua tarkemmin yksityisasiakkaille suunnattuihin palveluihimme tästä.

Yrityksille tarjoamme kattavat muuttopalvelut, jotka sisältävät muun muassa kalusteiden purkamisen ja kokoamisen, arkistojen siirron sekä IT-laitteiden turvallisen kuljetuksen. Meillä on kokemusta erilaisten yritysten muuttojen toteuttamisesta, joten voitte luottaa, että muuttonne sujuu ammattimaisesti ja varmasti aikataulussa.

Pyydä tarjous