Skip to content
Vuonna 1992 perustettu Muuttohaukat on valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö, joka tarjoaa yksilöllisiä muuttopalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme asiakaslähtöistä ja tarpeeseen soveltuva muuttopalvelua. Muuttohaukat on tehnyt kotimuutoista ja yritysmuutoista toimintamme kulmakiven, mutta tulevaisuudessa haluamme tarjota samaa yksilöllistä palvelua kaikille uusille asiakkaillemme, olipa kyseessä yksiön muutto tai esimerkiksi sairaalan tai kaupungintalon muutto.

Esimerkillinen asiakaspalvelu ja tarvekartoitukseen perustuva palvelu ovat arvojamme, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on erilainen, ja siksi haluamme tarjota yksilöllisiä muuttoratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Muuttohaukoilla on laaja valikoima muuttoon liittyviä palveluita, kuten pakkaus- ja purkupalvelut, sekä tarvittaessa myös tilava varastotila, jonne tavarat voi säilöä muuton ajaksi. Uskomme, että hyvin suunniteltu muutto säästää aikaa ja vaivaa asiakkaalta. Siksi panostamme vahvasti tarvekartoitukseen, jossa selvitetään yksityiskohtaisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näin voimme varmistaa, että muutto sujuu mahdollisimman sujuvasti ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Voit jättää meille tarjouspyynnön osoitteessa https://muuttohaukat.com/tarjouspyynto/ tai soittaa vaihteeseemme numeroon 010 400 4500.

Pyydä tarjous