Skip to content

Palvelut

Meillä Muuttohaukoilla tarjoamme laadukasta ja luotettavaa muuttopalvelua Vantaalla sekä yksityisille että yrityksille. Palveluihimme kuuluvat kotimuutot, yritysmuutot sekä erikoismuutot, kuten sairaala- ja kaupungintalomuutot. Olemme erikoistuneet tarjoamaan yksilöllistä palvelua, jossa huomioimme jokaisen asiakkaan tarpeet ja toiveet. Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa tarjotaksemme parhaan mahdollisen muuttoelämyksen.

Kotimuuttoja teemme niin pieniin yksiöihin kuin suuriin omakotitaloihin. Meillä on ammattitaitoinen muuttohenkilökunta, joka huolehtii siitä, että muutto sujuu kitkattomasti ja asiakkaamme pääsevät nauttimaan uudesta kodistaan. Yritysmuutot ovat myös yksi osa palveluvalikoimaamme. Oli kyseessä sitten pieni toimisto tai suuri yritys, hoidamme muuton ammattitaidolla, jotta asiakkaamme pääsevät keskittymään omaan liiketoimintaansa uudessa sijainnissaan.

Luotettavuus ja kokemus

Muuttohaukat on toiminut muuttopalvelualalla jo yli 30 vuotta, ja olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyhtiöksi. Vuosien varrella olemme saaneet paljon kokemusta erityyppisistä muutoista ja haasteista, joten tiedämme miten varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Asiakaslähtöisyys on ollut yksi tärkeimmistä arvoistamme ja jatkossakin tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja tarpeeseen sopivaa muuttopalvelua.

Kaikki muuttohenkilökuntamme on ammattitaitoista ja koulutettua. Heidän asiantuntemuksensa varmistaa, että muutto sujuu suunnitelmien mukaisesti ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän omaisuutensa on turvallisissa käsissä. Meillä on myös käytössämme laadukkaat muuttolaatikot ja -tarvikkeet, jotta tavaroiden pakkaaminen ja kuljettaminen sujuu turvallisesti ja vahingoittumatta. Voit siis luottaa siihen, että valitessasi Muuttohaukat saat täyden ammattitaidon ja luotettavuuden taustallesi.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Haluamme tehdä muutostasi mahdollisimman vaivattoman ja miellyttävän kokemuksen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset yhteydenottovaihtoehdot. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500.

Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Oli kyseessä sitten muutto yksiöön tai suurempiin tiloihin, Muuttohaukat tarjoaa luotettavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut Vantaalla. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan sujuva muutto.

Pyydä tarjous