Skip to content

Turvallinen vaihtoehto arvokkaiden tavaroiden muuttoon

Arvokkaiden tavaroiden muutto voi herättää huolta ja jännitystä. Haluat varmistaa, että tavarasi säilyvät ehjinä ja turvassa uudessa kohteessa. Muuttohaukat tarjoaa sinulle turvallisen vaihtoehdon arvokkaan omaisuutesi muuttoon. Vuodesta 1992 toimineena valtakunnallisesti toimivana muuttopalveluyhtiönä olemme yli 30 vuoden aikana kasvaneet luotettavaksi toimijaksi alallamme.

Yrityksemme tavoitteena on aina ollut tarjota asiakkaillemme yksilöllinen ja asiakaslähtöinen muuttopalvelu. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen muutto suunnitellaan asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto, lähtö- tai kohdepaikka, pyrimme tarjoamaan juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kokenut henkilökuntamme huolehtii tavaroidesi turvallisesta pakkaamisesta ja kuljetuksesta, jotta voit keskittyä muihin muuttoon liittyviin järjestelyihin.

Tilaa muuttopalvelu tai jätä tarjouspyyntö

Olemme helpottaneet muuttopalvelun tilaamista tarjoamalla mahdollisuuden tilata palvelu helposti verkossa. Voit käydä osoitteessa https://muuttohaukat.com/tarjouspyynto/ ja täyttää tarjouspyyntölomakkeen. Kertoessasi tarpeistasi ja toiveistasi, pystymme antamaan sinulle yksilöllisen tarjouksen. Tarjouspyyntölomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja voit olla varma, että otamme sinuun yhteyttä pikimmiten käsiteltyämme tarjouspyyntösi.

Jos tarvitset apua tai haluat keskustella muuttoosi liittyvistä yksityiskohdista suoraan, voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com. Voit myös soittaa meille numeroon 010 400 4500. Henkilökohtainen yhteyshenkilömme auttaa sinua kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että muutto sujuu suunnitelmiesi mukaisesti.

Kokemusta ja luotettavuutta

Yli 30-vuotinen toimintamme on todistanut, että olemme luotettava kumppani muuttoasioissa. Ammattitaitoiset muuttohenkilökuntamme käsittelevät omaisuuttasi huolellisesti ja varmistavat sen turvallisen siirtymisen paikasta toiseen. Huolehdimme myös tarvittavista vakuutuksista, jotta voit olla huoletta muuttoasi suunnitellessasi.

Tarjoamme yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa muuttopalvelua kaikille asiakkaillemme. Olipa kyseessä pieni yksiön muutto tai suuren sairaalan tai kaupungintalon siirtäminen, varmistamme, että jokainen muutto toteutetaan tarpeitasi vastaavasti. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja teemme kaikkemme, jotta muutto olisi mahdollisimman sujuva ja turvallinen kokemus.

Pyydä tarjous