Skip to content

Luotettavat muuttofirmat Turun alueella

Turvallinen ja sujuva muutto on monelle tärkeä askel uuteen elämänvaiheeseen. Olipa kyseessä sitten muutto uuteen kotiin tai yrityksen siirto uusiin tiloihin, luotettavien muuttofirmojen avulla prosessi voidaan hoitaa ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Turussa ja sen ympäristössä toimiva Muuttohaukat on yksi alueen johtavista muuttopalveluyhtiöistä, joiden tavoitteena on tarjota asiakkailleen ensiluokkaista muuttopalvelua.

Laaja kokemus ja valtakunnallinen toiminta

Muuttohaukat on toiminut muuttojen parissa jo vuodesta 1992 lähtien. Näiden 30 vuoden aikana yrityksestä on kasvanut valtakunnallisesti arvostettu muuttopalveluyhtiö. Meillä on vankka kokemus erityyppisistä muutoista, oli kyseessä sitten kotimuutto, yrityksen siirto tai vaikkapa sairaalan muutto. Asiakastyytyväisyys ja laadukas palvelu ovat meille ensisijaisia tavoitteita, ja pyrimmekin tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen ja tarpeeseen räätälöidyn muuttopalvelun.

Asiakaslähtöinen ja yksilöllinen muuttopalvelu

Jokainen muutto on ainutlaatuinen, ja me Muuttohaukoilla ymmärrämme tämän. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden yksilölliseen tarvekartoitukseen jo ennen muuttoa. Ammattitaitoiset muuttoasiantuntijamme käyvät yhdessä asiakkaan kanssa läpi muuton yksityiskohdat sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näin voimme varmistaa, että jokainen muutto sujuu asiakkaan odotusten mukaisesti. Tarjoamme muuttoihin myös tarvittavat pakkausmateriaalit ja muuttolaatikot, jotta arvotavarasi pysyvät turvassa koko muuton ajan.

Helppo yhteydenpito ja joustava palvelu

Meille on tärkeää, että asiakkaidemme on helppo olla yhteydessä meihin ja saada tarvittavaa tietoa muuttoonsa liittyen. Voit ottaa meihin yhteyttä kätevästi sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numerossa 010 400 4500. Olemme sitoutuneita tarjoamaan joustavaa palvelua ja reagoimaan nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Arvostamme asiakaspalautetta ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme tarjota entistä parempia muuttopalveluita Turun alueella.

Pyydä tarjous