Skip to content

Parhaat vinkit Turkuun muuttamiseen

Tervetuloa Turkuun! Jos olet suunnittelemassa muuttoa tähän upeaan kaupunkiin, haluamme jakaa kanssasi parhaat vinkit, jotta muuttosi sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Muuttohaukat Oy on Turun johtava muuttopalveluyritys, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 30 vuoden ajan. Olemme keränneet runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta, jota haluamme hyödyntää auttaaksemme sinua tässä tärkeässä elämänvaiheessa.

Kartoita muuttotarpeesi

Asiakaslähtöisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi suosittelemme aloittamaan muuttonne suunnittelun huolellisella tarvekartoituksella. Riippumatta siitä, muutatteko yksiöstä toiseen tai vaikkapa sairaalasta kaupungintalolle, jokainen muutto on yksilöllinen. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Yksi tärkeä vinkki on varmistaa, että tiedät kaikki Turussa asumiseen liittyvät käytännön asiat. Tutustu kaupungin palveluihin, kuten terveyskeskuksiin, päiväkoteihin ja lähikauppoihin. Tärkeää on myös selvittää, miten muutto vaikuttaa esimerkiksi postipalveluihin ja muuttopalveluiden aikatauluihin.

Järjestelmällinen pakkaaminen ja purkaminen

Muuttotoiminnan ytimessä on tietenkin pakkaaminen ja purkaminen. Nämä vaiheet kannattaa hoitaa järjestelmällisesti, jotta kaikki tavarat löytävät oikeat paikkansa uudessa kodissasi. Hanki laatikoita ja pakkausmateriaalia etukäteen ja merkitse laatikot selkeästi niiden sisällön mukaan.

Muuttohaukat Oy tarjoaa myös pakkaus- ja purkamispalveluja, joiden avulla voimme helpottaa muuttoa entisestään. Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että tavarasi pakataan turvallisesti ja huolellisesti, ja purkaa ne uudessa kotiosoitteessasi. Näin sinä voit keskittyä uuden elämän aloittamiseen Turussa.

Luota ammattilaisten apuun

Muuttaminen voi olla stressaavaa ja aikaa vievää. Siksi suosittelemme luottamaan ammattilaistemme apuun. Muuttohaukat Oy:n kokeneet muuttotiimit huolehtivat muutostasi Turkuun aina ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Jätä muutto siis meidän käsiimme ja keskity rauhassa uuden kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Turku on lumoava kaupunki täynnä historiaa, kulttuuria ja upeita maisemia. Muuttohaukat Oy haluaa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän kaupunkiin. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää palveluistamme – olemme täällä auttamassa sinua tärkeän muuton toteuttamisessa. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa meille suoraan numeroon 010 400 4500. Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä.

Pyydä tarjous