Skip to content

Onnistuneen kotimuuton tärkeimmät vinkit

Kun kotimuutto on edessä, on hyvä varautua huolellisesti ja suunnitella muuttoprojekti etukäteen. Muuttohaukat tarjoaa vuosien kokemuksen tuomaa asiantuntemusta muuttopalveluiden saralla ja haluamme jakaa kanssasi parhaat vinkit onnistuneeseen kotimuuttoon. Tässä muutama olennainen seikka, joita kannattaa pitää mielessä muuttovalmisteluissa.

1. Tilaa ammattilaisilta muuttopalvelu

Muuton toteuttaminen itse voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta ammattilaisten avulla saat varmasti sujuvamman ja stressittömämmän muuttoelämyksen. Muuttohaukat tarjoaa kattavia muuttopalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Meillä on laaja valikoima erilaisia palvelupaketteja, jotka pystytään räätälöimään tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suurempi sairaalan tai kaupungintalon siirto, olemme valmiita auttamaan sinua. Voit tilata muuttopalvelun kätevästi osoitteessa https://muuttohaukat.com/tarjouspyynto/.

2. Tee tarkka muuttostrategia

Ennen muuttoa on hyvä tehdä tarkka suunnitelma siitä, miten muutto tullaan toteuttamaan. Muuttohaukat auttaa sinua tässä vaiheessa, sillä meillä on kokemusta ja tietotaitoa erilaisista muuttoprojekteista. Huomioi muun muassa, kuinka paljon tavaraa tulee muuttaa, mihin aikaan muuttopäivä sopii parhaiten ja miten tavarat tulee pakata tehokkaasti. Meiltä saat myös apua tavaroiden pakkaamiseen ja purkamiseen. Näin voit keskittyä itse muuton henkilökohtaisiin järjestelyihin, kuten sähkösopimusten muuttamiseen ja muuttoilmoituksen tekemiseen.

3. Kommunikoi muutosta etukäteen

Muuton lähestyessä on tärkeää tiedottaa muutosta etukäteen kaikille tarvittaville tahoille. Varoita naapureita ja kiinteistön omistajaa muuttoajankohdasta ja mahdollisista häiriöistä. Paina myös mieleesi, että osa yrityksistä, kuten internet- ja sähköyhtiöt tai posti, vaativat ilmoituksen tietyn ajan ennen muuttopäivää. Muuttohaukat suosittelee myös varaamaan puhelinnumeron ja sähköpostin muutolle, jotta sinua saadaan kiinni tarvittaessa muuttopäivänä.

4. Huolehdi tärkeitä asiakirjoja ja esineitä

On tärkeää pitää huoli arvokkaista esineistäsi ja tärkeistä asiakirjoistasi muuttovaiheessa. Pakkaa ne huolellisesti omiin laatikoihinsa ja merkitse laatikot selkeästi. Kannattaa myös harkita, että säilytät nämä tavarat lähelläsi muuton aikana, jotta voit itse pitää niistä huolta. Muuttohaukat tarjoaa myös erikoispalvelun, jossa me huolehdimme arvotavarasi muuton aikana erityistä huolellisuutta noudattaen.

5. Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Kun suunnittelet kotimuuttoa, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä Muuttohaukkoihin. Meillä on pitkä kokemus muuttopalveluiden tarjoamisesta ja tiimissämme on asiantuntevia ja ammattitaitoisia tekijöitä. Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja tarpeeseesi sopivan muuttopalvelun. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soita suoraan numeroon 010 400 4500, niin autamme sinua mielellämme. Jätä tarjouspyyntö myös osoitteessa https://muuttohaukat.com/tarjouspyynto/.

Pyydä tarjous