Skip to content

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Tervetuloa tutustumaan Muuttohaukkojen palveluihin! Olemme luotettava ja kokenut, valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyritys, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Tarjoamme yksilöllisiä ja asiakaslähtöisiä muuttopalveluja sekä yksityisille että yrityksille. Haluamme varmistaa, että muutto sujuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja että asiakkaamme voivat luottaa ammattitaitoiseen ja laadukkaaseen palveluun.

Ammattitaitoinen tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista muuttoalan ammattilaisista, jotka huolehtivat muutostanne alusta loppuun. Olipa kyseessä kotimuutto tai yritysmuutto, voitte luottaa meihin. Olemme tietoisia siitä, että jokainen muutto on ainutlaatuinen, ja siksi olemme aina valmiita tarjoamaan yksilöllistä palvelua ja muokkaamaan muuttoprosessia juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Kotimuutot Muuttohaukkojen ammattitaidolla

Kotimuutoissa haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän perheensä tavarat tulevat perille turvallisesti ja ehjinä. Olemme koonneet kattavan valikoiman palveluita, jotka auttavat helpottamaan muuttoprosessia ja varmistavat sujuvan siirtymisen. Tiimimme huolehtii kaikista tarvittavista tehtävistä, kuten tavaroiden pakkaamisesta, kuljetuksesta ja purkamisesta. Voitte keskittyä uuden kodin järjestelyihin, kun me hoidamme muuton rutiinit.

Jokainen kotimuuttomme alkaa yksilöllisellä tarvekartoituksella, jossa käymme läpi kaikki muuttoprosessiin liittyvät yksityiskohdat. Näin voimme varmistaa, että otamme huomioon kaikki erityistoiveet ja tarpeet. Laajasta palveluvalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja eri budjeteille ja tarpeille. Voitte valita itse, haluatteko hoitaa pakkauksen itse vai haluatteko meidän ammattilaistemme hoitavan sen puolestanne.

Yritysmuutot sujuvat kuin vanhalta tekijältä

Yritysmuuttojen osalta tiedämme, kuinka tärkeää on, että toiminta voi jatkua keskeytyksettä. Siksi tarjoamme kattavia yritysmuuttopalveluita, jotka auttavat yrityksiä siirtymään uusiin toimitiloihin vaivattomasti. Ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee ja toteuttaa muuttoprosessin niin, että yrityksen toiminta ei keskeydy tarpeettomasti.

Luotettavien ja tehokkaiden ammattilaistemme avulla voitte keskittyä yrityksen toiminnan sujuvuuteen, kun me hoidamme muuttoprosessin käytännön tehtävät. Tarjoamme myös mahdollisuuden pakkausmateriaalien vuokraamiseen ja toimitukseen, jotta voitte hoitaa pakkauksen itse tai antaa sen ammattilaistemme tehtäväksi.

Yhteystietomme ovat seuraavat:

Pyydä tarjous