Skip to content

Muuttohaukat – Luotettavia muuttoja Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Tervetuloa Muuttohaukkaiden verkkosivuille! Olemme Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa toimiva muuttopalveluyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita muuttopalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakaslähtöinen ja yksilöllinen muuttopalvelu, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Laadukasta muuttopalvelua vuodesta 1992

Olemme perustaneet Muuttohaukat jo vuonna 1992, ja siitä lähtien olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyhtiöksi. Tarjoamme kokonaisvaltaista muuttoapua, oli kyse sitten kotimuutosta tai yritysmuutosta. Jokainen asiakas on meille arvokas, ja siksi lähestymme jokaista muuttoa yksilöllisesti ja tarvekartoitukseen perustuen. Haluamme varmistaa, että muutto sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja asiakkaan tarpeet otetaan huomioon.

Laaja palveluvalikoima kaikkiin muuttotarpeisiin

Tarjoamme laajan valikoiman muuttopalveluita, jotka kattavat kaikki tarpeesi. Oli kyse sitten pienestä yksiön muutosta tai suuremmasta toimiston siirrosta, meiltä löytyy osaava henkilöstö ja tarvittavat välineet tehtävän suorittamiseksi. Muuttohaukkaiden ammattitaitoiset ja luotettavat muuttomiehet huolehtivat tavaroiden käsittelystä ja kuljetuksesta ammattitaidolla. Voit siis luottaa siihen, että omaisuutesi on hyvissä käsissä ja saapuu perille turvallisesti.

Kattavan palveluvalikoimamme lisäksi haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista asiakaspalvelua. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja palvelemme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä. Meidän tavoitteemme on aina olla asiakaslähtöinen, joten voit odottaa meiltä ystävällistä ja ammattimaista palvelua.

Lähetä sähköpostia tai soita meille numeroon 010 400 4500. Toivomme, että voimme auttaa sinua seuraavassa muutossasi ja tarjota sinulle luotettavan ja laadukkaan muuttopalvelun. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua muuttossasi!

Pyydä tarjous