Skip to content

Muuttohaukat Oy

Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu muuttopalveluyritys, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista muuttopalvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Olemme kasvaneet näiden 30 vuoden aikana valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyhtiöksi, mutta sydämemme sykkii erityisesti Helsingille ja koko Suomelle.

Ammattimainen ja asiakaslähtöinen palvelu on aina ollut yksi keskeisimmistä tavoitteistamme. Ymmärrämme, että jokainen muutto on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä otetta. Tarjoamme laadukasta muuttopalvelua, joka perustuu tarvekartoitukseen ja asiakkaan toiveisiin. Olipa kyseessä kodin muutto, yritysmuutto tai vaikkapa sairaalan tai kaupungintalon muutto, löydämme aina asiakkaidemme tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Yksilöllisiä palveluita kaikenlaisille asiakkaille

Yksiöiden muutot ovat yhtä arvokkaita ja tärkeitä kuin suurempienkin asuntojen muutot. Haluamme taata kaikille asiakkaillemme tasokkaan ja yksilöllisen muuttopalvelun riippumatta siitä, kuinka suuri muutto on kyseessä. Tiimimme on koulutettu ammattitaitoisesti ja varustettu tarvittavalla osaamisella ja välineistöllä, jotta työ sujuu aina jouhevasti ja turvallisesti.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjota muuttopalvelua, johon voi luottaa täysin. Tämän vuoksi panostamme erityisesti ammattietiikkaan ja ajantasaiseen tietotaitoon. Muuttohaukat-palveluita käyttäessäsi voit olla varma, että ammattilaiset hoitavat muuttoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa vaihteeseemme 010 400 4500. Voit myös jättää tarjouspyynnön tästä.

Valitse luotettava muuttopalvelukumppani, valitse Muuttohaukat. Toivotamme sujuvaa muuttoa!

Pyydä tarjous