Skip to content

Muuttohaukat – pääkaupunkiseudun luotettavia muuttofirmoja!

Tervetuloa Muuttohaukat-verkkosivustolle, pääkaupunkiseudun johtavaan muuttofirmoihin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus muuttopalveluiden tarjoamisesta yksityisille ja yrityksille. Olemme sitoutuneita tarjoamaan luotettavia, asiakaslähtöisiä ja yksilöllisiä muuttopalveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

Yksityishenkilöiden muuttopalvelut

Ymmärrämme, että kotimuutto voi olla stressaavaa ja vaativaa. Haluamme tehdä muutostasi mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman. Ammattitaitoiset muuttohaukkamme suorittavat muuttopalvelut luotettavasti ja huolellisesti. Tarjoamme myös tarvekartoituksen, jotta voimme räätälöidä juuri sinun tarpeitasi vastaavan muuttosuunnitelman. Oli kyseessä sitten yksiön muutto tai suurempi perheasunto, me olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa.

Yritysten muuttopalvelut

Yritysmuutto voi olla haasteellinen projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Me Muuttohaukoilla tarjoamme yrityksellesi kattavat muuttopalvelut, jotka minimoivat häiriöt ja mahdollistavat yrityksen jatkuvuuden. Oli kyseessä sitten pieni toimisto tai suuri liiketila, meiltä saat ammattitaitoiset muuttohaukkamme asiakaslähtöisesti toteuttamaan yrityksesi muuttoprojektin. Kartoitamme tarkasti yrityksesi erityistarpeet ja tarjoamme luotettavan muutto-ohjelman, minimoiden ajan ja vaivan, jonka yritysmuutto voi aiheuttaa.

Yhteystiedot

Olemme valmiita auttamaan juuri sinua pääkaupunkiseudulla. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com. Voit myös soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Valmiina auttamaan sinua kaikissa muuttoasioissa!

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous