Skip to content

Muuttohaukat – Luotettava ja ammattitaitoinen muuttopalveluyritys

Tervetuloa Muuttohaukat-sivustolle! Olemme Suomen johtava muuttopalveluyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita muuttopalveluita yksityisille ja yrityksille. Vuonna 1992 perustettu Muuttohaukat on kasvanut vuosien varrella valtakunnallisesti toimivaksi yritykseksi, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme aina luotettava, ammattitaitoinen ja yksilöllinen muuttopalvelu.

Tunnemme muuttojen moninaisuuden ja ymmärrämme, että jokainen muutto on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme tarvekartoitukseen perustuvaa palvelua, joka varmistaa, että muutto sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja tehokkaasti. Oli kyseessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikkapa muutto sairaalasta tai kaupungintalosta, olemme täällä auttamassa.

Ammattitaitoinen muuttotiimi

Yrityksen Muuttohaukat on tunnettu ammattitaitoisesta muuttotiimistään, joka koostuu kokeneista ja luotettavista ammattilaisista. Jokainen tiimin jäsen on koulutettu huolellisesti ja omistautunut tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Kaikki muuttoon liittyvät toimenpiteet, kuten pakkaaminen, suojaaminen, kuljetus ja purkaminen, hoidetaan ammattitaidolla ja huolellisesti. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän omaisuutensa ja tavaransa käsitellään huolellisesti ja turvallisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä Muuttohaukkoihin ja anna meidän auttaa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500.

Tilaa onnistunut muutto suoraan tästä!

Pyydä tarjous