Skip to content

Laadukkaat muuttopalvelut

Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu muuttopalveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita muuttopalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Olemme kasvaneet näiden 30 vuoden aikana valtakunnallisesti toimivaksi yritykseksi ja olemme ylpeitä siitä, että olemme säilyttäneet asiakaslähtöisen ja yksilöllisen palvelun periaatteet alusta lähtien. Kun valitset Muuttohaukat muuttoyrityksenä, voit olla varma siitä, että saat tarpeisiisi soveltuvan ja luotettavan muuttokokemuksen.

Koti- ja yritysmuutot

Yksi erityisosaamisalueemme on kotimuutot. Meillä on pitkä kokemus kodin muuttamisesta ja tiedämme, että jokainen muutto on ainutlaatuinen. Tarjoamme yksilöllistä tarvekartoitukseen perustuvaa palvelua, joka varmistaa sujuvan muuton. Meiltä saat ammattimaisen ja huolellisen muuttotiimin, joka käsittelee tavaroitasi varovaisesti ja pakkaa ne asianmukaisesti. Voit luottaa Muuttohaukkoihin kodin muutossasi, oli kyseessä sitten yksiö tai vaikkapa suurempi perheasunto.

Yritysmuutot ovat myös toimintamme perusta. Ymmärrämme, että yrityksille muutto voi tuoda mukanaan paljon stressiä ja keskeytyksiä liiketoiminnalle. Siksi tarjoamme yrityksille joustavia ja tehokkaita muuttopalveluita, jotka minimoivat häiriöt. Ammattitaitoinen muuttotiimimme hoitaa yrityksesi muuton suunnittelun ja toteutuksen, jotta voit keskittyä olennaiseen. Olipa kyseessä sitten toimistomuutto, sairaalan muutto tai vaikkapa kaupungintalon muutto, voit luottaa Muuttohaukkoihin ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Ota yhteyttä ja tilaa muuttopalvelut Muuttohaukoilta!

Haluatko varmistaa sujuvan ja laadukkaan muuton? Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin ja tilaa muuttopalvelut, jotka vastaavat tarpeitasi. Voit saada tarkempaa tietoa palveluistamme sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com, soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa muuttoon liittyvissä kysymyksissä ja tarpeissa. Valitsemalla Muuttohaukat voit luottaa siihen, että saat luotettavan ja ammattitaitoisen muuton, olipa kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto.

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous