Skip to content

Ammattitaitoiset muuttopalvelut yksityisille ja yrityksille

Muuttopalvelut saattavat usein herättää stressiä ja huolta asiakkaiden mielessä. Mutta ei hätää, Muuttohaukat on täällä auttamassa kaikenlaisissa koti- ja yritysmuuttoihin liittyvissä tarpeissa. Olemme yksi Suomen johtavista muuttopalveluyhtiöistä, ja vuonna 1992 perustettuna olemme kehittyneet valtakunnallisesti toimivaksi ja luotettavaksi kumppaniksi asiakkaillemme.

Asiakaslähtöisyys on ollut toimintamme kulmakivi alusta lähtien. Tavoitteenamme on tarjota ainutlaatuista ja yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Koti- ja yritysmuutot ovat erikoisalaamme, ja olemme onnistuneet toteuttamaan lukemattomia onnistuneita muuttoja ympäri Suomea. Tehtävämme on varmistaa, että muutto sujuu sujuvasti ja vaivattomasti, jättäen asiakkaalle hyvän mielen ja aikaa keskittyä uuteen kotiin tai yrityksen tärkeisiin asioihin.

Laaja valikoima muuttopalveluita tarpeisiisi

Me Muuttohaukkojen ammattilaismuuttojoukko tarjoamme kattavan valikoiman muuttopalveluita yksityisille ja yrityksille. Oli kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai laajamittainen sairaalan tai kaupungintalon muutto, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit hoitaa se tehokkaasti. Yhteistyössä kanssamme voit olla varma siitä, että muutto toteutetaan suunnitelmallisesti ja ammattitaitoisesti.

Ymmärrämme, että jokainen muutto on ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeet vaihtelevat. Siksi teemme aina yksilöllisen tarvekartoituksen ja suunnitelman jokaiselle asiakkaalle. Käytämme vain parhaita pakkaus- ja suojausmateriaaleja varmistaaksemme, että tavarasi pysyvät turvassa koko muuton ajan. Lisäksi tarjoamme myös purku- ja asennuspalveluita sekä pakkauspalveluita asiakkaidemme mukavuuden takaamiseksi.

Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin

Tarvitsetpa sitten apua kotimuutossa tai yrityksesi siirtämisessä uuteen paikkaan, Muuttohaukat on luotettava kumppani juuri sinulle. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan yhteyshenkilöllesi tai vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Autamme mielellämme vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle parhaan muuttokokemuksen, johon voit luottaa.

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous