Skip to content

Asiakaslähtöinen muuttopalvelu

Muuttohaukat perustettiin vuonna 1992, ja jo yli 30 vuoden kokemuksella olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyritykseksi. Toimintamme kulmakivenä on aina ollut tarjota asiakkaillemme asiakaslähtöinen ja yksilöllinen muuttopalvelu, joka vastaa heidän tarpeisiinsa täydellisesti. Olipa kyseessä kotimuutto tai yritysmuutto, me huolehdimme siitä, että muutto sujuu sujuvasti ja turvallisesti.

Asiakaslähtöisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Jokainen asiakas on meille yksilö, jonka tarpeet, toiveet ja odotukset haluamme ymmärtää täysin. Siksi jokaiseen muuttoon liittyy aina huolellinen tarvekartoitus, jotta voimme suunnitella ja toteuttaa muuttopalvelun juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Haluamme varmistaa, että jokainen muutto onnistuu niin, että asiakas voi keskittyä uuteen kotiin tai uuteen työpaikkaan luottavaisin mielin.

Alan monipuolisin palvelukokonaisuus

Muuttohaukat tarjoaa laajan valikoiman muuttopalveluja, jotka kattavat kaikki muuttoon liittyvät tarpeet. Meille ei ole väliä, oletko muuttamassa yksiöstä toiseen vai vastaamaan suuren organisaation muuttoon – me hoidamme muuton ammattitaidolla ja huolellisesti. Kotimuutot ja yritysmuutot ovat toimintamme perusta, ja niiden lisäksi tarjoamme muun muassa sairaaloiden, kaupungintalojen ja toimistojen muuttopalvelut.

Tarpeisiisi räätälöity muutto alkaa aina huolellisella tarvekartoituksella. Asiantuntevat muuttoammattilaisemme keskustelevat kanssasi ja selvittävät yksityiskohtaisesti muuttoosi liittyvät tarpeet ja toiveet. Näiden tietojen pohjalta suunnittelemme muuttopalvelun, joka takaa sujuvan ja vaivattoman muuton. Meillä on käytössämme myös nykyaikainen ja asianmukainen kalusto, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan muuttojen toteutuksen.

Ota yhteyttä!

Jos etsit ammattitaitoista ja luotettavaa muuttopalveluyritystä, olet tullut oikeaan paikkaan! Muuttohaukat palvelevat sinua kaikissa muuttoon liittyvissä tarpeissasi. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla suoraan numeroon 010 400 4500 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com. Me huolehdimme, että muuttosi onnistuu sujuvasti ja ammattitaidolla, jotta voit aloittaa uudessa kodissasi tai toimistossasi ilman ylimääräistä huolta ja stressiä.

Pyydä tarjous