Skip to content

Edulliset muuttopalvelut pääkaupunkiseudulla – Muuttohaukat

Vuodesta 1992 toiminut Muuttohaukat on muuttopalvelualan konkari, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaitakin. Kolmen vuosikymmenen aikana olemme kasvaneet koko maan kattavaksi toimijaksi, ja missiomme on tarjota asiakkaillemme markkinoiden kilpailukykyisimpiä muuttohintoja pääkaupunkiseudulla. Asiakastyytyväisyys ja palvelun korkea laatu ovat toimintamme kulmakiviä, ja pyrimme varmistamaan, että jokainen muutto toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muuttohaukat on aina panostanut asiakaslähtöiseen ja personoituun palveluun. Tavoitteenamme on taata, että asiakkaamme saavat vaivattoman ja ammattimaisen muuttopalvelun. Tarjoamme sekä koti- että yritysmuuttoja, ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa kyseessä sitten pienimuotoinen asunnonmuutto tai suuren mittakaavan yrityssiirto.

Kaikenkattava muuttopalveluvalikoima Muuttohaukoilta

Muuttohaukat tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat kaikki muuttoon liittyvät tarpeet. Ammattitaitoiset pakkauspalvelumme takaavat, että tavarasi pakataan ja suojataan huolellisesti, mikä nopeuttaa muuttoprosessia ja varmistaa tavaroidesi turvallisuuden. Lisäksi tarjoamme purkupalvelun, jossa ammattilaisemme purkavat huonekalusi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden kantamisesta tai kokoamisesta.

Käytössämme on aina laadukkaat ja turvalliset kuljetusvälineet, jotka on varustettu tarvittavilla kiinnitys- ja suojausvälineillä. Voit luottaa siihen, että omaisuutesi pysyy ehjänä ja suojassa koko muuton ajan. Lisäksi tarjoamme varastointipalvelua, mikäli tarvitset turvallista säilytystilaa tavaroillesi muuton ajaksi.

Ota yhteyttä ja kysy muuttotarjousta!

Muuttohaukat on kokenut täyden palvelun muuttopalveluyritys, joka tarjoaa houkuttelevat muuttohinnat pääkaupunkiseudulla. Kokenut ja luotettava tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittaa suoraan yhteyshenkilöllesi numeroon 010 400 4500. Pyydä muuttotarjousta suoraan täältä.

Varmista onnistunut muutto tästä!

Jätä tarjouspyyntö osoitteessa:

Pyydä tarjous