Skip to content

Muuttohaukat – apunasi muuttopalveluissa

Muuttaminen voi olla usein stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa. Oli kyseessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto sairaalasta tai kaupungintalosta, haluat varmasti, että kaikki sujuu jouhevasti ja vaivattomasti. Tässä tulee apuun Muuttohaukat – vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö.

Muuttohaukkojen tavoite on aina ollut tarjota asiakkailleen yksilöllinen ja asiakaslähtöinen muutto. Tiimimme ammattitaitoisen henkilökunnan avulla voimme taata, että muutto sujuu vaivatta ja asiakkaan tarpeisiin sopivalla tavalla. Olemme erikoistuneet muuttopalveluihin yksityisille ja yrityksille, ja tarjoamme saman korkeatasoisen palvelun kaikille asiakkaillemme.

Kotimuutot

Kotimuutto on usein henkilökohtainen ja tärkeä tapahtuma. Olipa kyseessä sitten pieni yksiö tai suurempi omakotitalo, Muuttohaukkojen ammattilaiset hoitavat muuttoprojektisi ammattitaidolla ja huolella. Tiimimme avulla voit keskittyä uuden kodin järjestelyihin ja elämisen aloittamiseen, kun me hoidamme kaiken muuton suunnittelusta ja pakkaamisesta aina kalusteiden kokoamiseen uudessa osoitteessa. Saat aina yksilöllisen tarvekartoituksen sekä henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi matkan varrella.

Yritysmuutot

Yrityksen muutto voi olla stressaavaa aikaa, kun samalla pitää huolehtia liiketoiminnan jatkuvuudesta. Muuttohaukkojen kokenut tiimi auttaa yritystäsi siirtymään sujuvasti uusiin tiloihin. Teemme yksilöllisen suunnitelman yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja huolehdimme muuton kaikista vaiheista. Voit luottaa siihen, että muutto tapahtuu tehokkaasti ja nopeasti, minimoiden häiriön liiketoiminnallesi. Meidän mukanamme yritysmuutto ei ole enää huolenaihe, vaan tilaisuus uudelle alulle ja kasvulle.

Ota yhteyttä

Muuttohaukoilla olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa muuttopalveluihin liittyvissä tarpeissasi. Olipa kyseessä sitten koti- tai yritysmuutto, voit luottaa siihen, että ammattitaitoinen henkilökuntamme ottaa hoitaakseen projektit jouhevasti ja ammattimaisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla suoraan vaihteeseemme numeroon 010 400 4500. Voit tilata sujuvat muutot myös suoraan tästä.

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous