Skip to content

Muuttohaukoilta vinkataan: Parhaat vinkit Espooseen muuttamiseen

Tervetuloa Espooseen! Kun suunnittelet muuttoasi tähän kauniiseen kaupunkiin, muuttohaukat haluavat auttaa sinua parhaimman muuttoelämyksen saavuttamisessa. Espoo on kasvava kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jotta voisit nauttia muutostasi täysillä, olemme koonneet sinulle parhaat vinkit Espooseen muuttamiseen.

Asunnon etsiminen Espoossa

Tärkein askel Espooseen muutettaessa on sopivan asunnon löytäminen. Espoossa on monipuolinen asuntotarjonta alueesta riippuen. Voit valita asuinalueesi sen mukaan, haluatko asua kaupungin sykkeessä vai luonnon rauhassa. Olipa valintasi mikä tahansa, Muuttohaukat suosittelevat tutustumaan Espoon eri kaupunginosiin ennen päätöksen tekoa.

Esimerkiksi Olarin alue tarjoaa lähellä sijaitsevan luonnon lisäksi hyvät palvelut ja kattavat kulkuyhteydet niin Helsinkiin kuin muihinkin Espoon kaupunginosiin. Leppävaara puolestaan houkuttelee urbaanista elämästä kiinnostuneita. Alueella on monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä erinomaiset liikenneyhteydet niin junalla, bussilla kuin omalla autollakin liikkuville.

Koulut ja päiväkodit Espoossa

Espoo on suosittu perheiden keskuudessa myös sen laadukkaiden koulujen ja päiväkotien vuoksi. Espoossa on useita suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä kouluja, joiden joukosta voit valita lapsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kannattaa tutustua eri koulujen opetussuunnitelmiin sekä niiden tarjoamiin lisäpalveluihin kuten kerhoihin ja harrastusmahdollisuuksiin.

Päiväkotipaikkaa Espoossa kannattaa hakea hyvissä ajoin, sillä paikkoja voi olla rajallisesti. Onneksi Espoossa on laaja valikoima päiväkoteja eri puolilla kaupunkia, joten toiveidesi mukaisen päiväkodin löytäminen on mahdollista.

Muuttohaukat toivottavat sinulle mukavia muuttosuunnitelmia Espooseen! Kun tarvitset ammattitaitoista muuttopalvelua, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä Muuttohaukkoihin ja varaa muuttoajankohdalle sopiva palvelu, jotta muutostasi tulee sujuva ja onnistunut kokemus.

Pyydä tarjous