Skip to content

Muuttohaukat – Asiantuntevaa muuttoapua kaikenkokoisiin kotimuuttoihin

Muuttohaukat on vuonna 1992 perustettu valtakunnallisesti toimiva muuttopalveluyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista muuttoapua kaikenkokoisille kotimuutoille. Emme pelkästään siirrä tavaroita, vaan pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllisen ja asiakaslähtöisen muuttopalvelun, joka vastaa jokaisen tarpeisiin.

Yli 30 vuoden kokemuksen ansiosta olemme kehittäneet toimintatapamme täyttämään kaikkein vaativimmatkin muuttohaasteet. Olipa kyseessä sitten yksiön muutto tai suurempi, koko yrityksen toimitilojen siirto, meiltä löytyy osaamista ja resursseja hoitaa muutto sujuvasti ja ammattitaidolla.

Luotettava muuttopalvelu kaikille asiakkaille

Tavoitteenamme on tarjota luotettava ja yksilöllinen muuttopalvelu kaikille asiakkaille. Jokainen muutto on ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeisiin räätälöity ratkaisu on avain onnistuneeseen muuttoon, siksi tarjoammekin asiakkaillemme tarvekartoitukseen perustuvaa palvelua, jossa pyrimme ymmärtämään jokaisen yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Olipa muuttonne sitten pieni tai suuri, meiltä löydätte aina sopivan muuttopalvelun. Hoidamme kaikki muuttoon liittyvät askareet aina pakkaamisesta ja tavaroiden siirtämisestä purkamiseen. Voitte luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, joka varmistaa, että muutto sujuu vaivattomasti ja aikataulussa.

Tilaa muutto nopeasti tai pyydä tarjous

Oletko muuttamassa? Tilaa muutto nopeasti ja helposti Muuttohaukoilta. Voit tehdä tilauksen suoraan verkkosivuillamme. Huolehdimme siitä, että muuttotarpeesi tulee käsiteltyä tehokkaasti ja varmistamme, että saat tarvitsemasi palvelun juuri sinun tarpeitasi vastaavasti.

Voit myös jättää meille tarjouspyynnön samalta verkkosivultamme, mikäli haluat saada tarkemman kustannusarvion muuttopalveluistamme. Haluamme tehdä muutosta mahdollisimman helpon ja stressittömän prosessin juuri sinulle.

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulle heräsi kysymyksiä, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla vaihteeseemme puh. 010 400 4500. Palvelemme mielellämme ja autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan muuttopalvelun, oli kyseessä sitten pieni kotimuutto tai isompi yrityssiirto. Luota ammattilaisiin ja valitse Muuttohaukat!

Pyydä tarjous