Skip to content

Asiantuntevaa tukea ja neuvontaa muuttoprojekteissa

Yritys, johon voit luottaa muuttopalveluissa, on Muuttohaukat Oy. Ammattitaitoinen joukkomme on palvellut muuttoasiakkaita jo yli 30 vuoden ajan, ja olemme kasvaneet valtakunnallisesti toimivaksi muuttopalveluyhtiöksi. Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä muuttopalvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Erikoisalaamme ovat koti- ja yritysmuutot, mutta vastaamme mielellämme kaikenlaisiin muuttohaasteisiin.

Asiakaslähtöinen muuttopalvelu

Kun valitset Muuttohaukat Oy:n muuttopalvelukumppaniksesi, saat varmasti asiakaslähtöisen muuttopalvelun. Meidän ensisijainen tavoitteemme on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopiva muutto. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saa yksilöllisen palvelun alusta loppuun asti. Tarjoamme maksuttoman tarvekartoituksen, jossa käymme läpi muuton yksityiskohdat ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle. Olipa kyseessä sitten pieni yksiön muutto tai suurempi, vaativampi muuttoprojekti, me huolehdimme siitä ammattitaidolla ja joustavasti.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on Muuttohaukkien yksi suurimmista vahvuuksista. Jokainen meistä on koulutettu muuttoalan ammattilaiseksi ja meillä on kokemusta erilaisista muuttoprojekteista. Saat käyttöösi koko joukkomme osaamisen ja asiantuntemuksen muuton suunnittelusta ja pakkaamisesta aina kalusteiden käsittelyyn ja huolelliseen asennukseen uudessa kohteessa. Voit luottaa siihen, että muutto sujuu ammattilaistemme käsissä sujuvasti ja turvallisesti.

Yhteystiedot ja yhteydenotto

Olemme aina valmiita auttamaan sinua muuttoasioissa. Voit ottaa yhteyttä muuttoprojektisi suunnittelun ja toteutuksen suhteen sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com. Mikäli haluat keskustella henkilökohtaisesti, voit soittaa vaihteeseemme numeroon 010 400 4500 tai jättää tarjouspyynnön tästä.

Tilaa onnistunut muutto tästä!

Pyydä tarjous