Skip to content

Ammattitaitoiset muuttopalvelut vuosien kokemuksella

Käy tutustumassa Muuttohaukkojen monipuolisiin palveluihin sivuillamme! Olemme pitkän linjan muuttopalveluyritys, joka keskittyy tarjoamaan luotettavaa ja räätälöityä tukea muuttoihin sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Toimialueemme kattaa laajasti esimerkiksi Helsingin, Vantaan ja Espoon alueet, ja kokemusta alalta löytyy yli 30 vuoden ajalta.

Vuonna 1992 perustettu Muuttohaukat on vuosien varrella laajentunut ja tarjoaa nyt muuttopalveluita koko valtakunnan alueella. Olemme aina keskittyneet tarjoamaan asiakkaillemme palvelua, joka on räätälöity heidän omiin tarpeisiinsa. Olemme erityisen päteviä niin koti- kuin yritysmuuttojen alalla, joissa palvelumme erottuvat edukseen.

Laadukkuus ja räätälöinti

Jokainen muutto on ainutlaatuinen, ja siksi panostamme erityisesti asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen ja muuton huolelliseen suunnitteluun. Valitessasi meidät saat kumppaniksesi kokeneen tiimin, joka takaa muuton sujuvan nopeasti ja helposti. Käytämme alamme parhaita työvälineitä ja pakkausmateriaaleja varmistaaksemme, että tavarasi ovat turvassa ja säilyvät ehjinä koko muuton ajan.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Koulutettu henkilöstömme on omistautunut vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että palvelumme on henkilökohtaista ja muutto toteutuu juuri niin kuin olet suunnitellut.

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua mielellämme kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa etunimi.sukunimi@muuttohaukat.com tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 400 4500. Jos kaipaat lisätietoa palveluistamme tai haluat jättää tarjouspyynnön, voit tehdä sen helposti tästä.

Toivotamme onnea uuteen kotiin!

Pyydä tarjous